Η Παραλία (23/10): «Γιατί μας κοιτάζουν όλοι;» - Η Άννα ανησυχεί για την υγεία του Νικήτα

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Παραλία (23/10): «Γιατί μας κοιτάζουν όλοι;» - Η Άννα ανησυχεί για την υγεία του Νικήτα

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά για την πολυαγαπημνένη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία, με τις εξελίξεις να είναι μια ακόμη φορά καταιγιστικές και τα επεισόδια που ακολουθούν να είναι άκρως καθηλωτικά (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι εξελίξεις σήμερα Δευτέρα 23/10

Επεισόδιο 33

Σε μια προσπάθεια μύησης του Τόμι στα έθιμα του χωριού, η Νόνα αποφασίζει να τον συνοδεύσει στην κυριακάτικη Λειτουργία. Η παρουσία τους στο κήρυγμα προκαλεί συζητήσεις στο χωριό, σχετικά με τη σχέση που έχουν αναπτύξει. «Γιατί μας κοιτάζουν όλοι;» τη ρωτάει και η Νόνα προσπαθεί να δικαιολογηθεί. «Πολλά πράγματα δεν έχουν συνηθίσει σε αυτόν τον τόπο οι χωριανοί μου, όμως φαίνεται πως ήρθε η ώρα να γίνει μια αλλαγή». Παράλληλα, η Άννα ανησυχεί για την υγεία του Νικήτα και προσφεύγει στη Νικολίνα για βοήθεια.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο 23/10

Η πρόσφατη αδιαθεσία του Χάρι και η φροντίδα που του προσφέρει η Υπατία, αρκούν για να φέρουν στο φως στοιχεία του παρελθόντος του που παρέμεναν θαμμένα. Ο Διονύσης βάζει εμπρός το σχέδιο του για την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς και κινεί γη και ουρανό για να επιστρέψει ο Καραχάλιος και να ολοκληρώσει το έργο που άφησε στη μέση. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικήτα χειροτερεύει, παρά τις προσπάθειες της Νικολίνας και της Άννας για να ζητήσει ιατρική βοήθεια.