Ο Γιατρός (23/10): «Για τον θάνατο του Γιώργου, εγώ έφταιγα» - Ανδρέας & Άννα ανακαλύπτουν το λόγο που πέθανε ο γιος τους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός (23/10): «Για τον θάνατο του Γιώργου, εγώ έφταιγα» - Ανδρέας & Άννα ανακαλύπτουν το λόγο που πέθανε ο γιος τους

Καταιγιστικά είναι τα νέα επεισόδια της καινούργια σειράς Ο Γιατρός, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Αυτή την εβδομάδα νέοι ασθενείς θα πάνε στο νοσοκομείο λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, με τον Ανδρέα να βοηθάει για να γίνουν καλά.... Ωστόσο, θα έχει να αντιμετωπίσει και δικά του προβλήματα.

Μαζί με την Άννα θα ψάξουν για την κρυφή ζωή της κόρης τους πιστεύοντας πως μπορεί να έχει μπλέξει με ναρκωτικά, μεταξύ άλλων όμως θα ανακαλύψουν και τα κάτι που θα τους πληγώσει βαθιά και παράλληλα θα τους φέρει και τους τρεις πιο κοντά.

Οι σημερινές 23/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Γιατρός

Επεισόδιο 07

Η Σοφία, έπειτα από προτροπή του Μιχάλη, αποφασίζει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση τους πριν το ατύχημα, αλλά πάλι κάτι τους διακόπτει. Συγκεκριμένα, η Κέλλυ έρχεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο. Η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της, ενώ ο Ανδρέας και η Αννα μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν την «κρυφή» ζωή της κόρης τους για να βρουν απαντήσεις γι’ αυτό που της συμβαίνει.

Θα καταλήξουν να έρθουν αντιμέτωποι με αλήθειες που τους πονάνε και μ' ένα μυστικό από το παρελθόν της Κέλλυς που στιγμάτισε όλη της τη ζωή και αφορά τον θάνατο του αδελφού της πριν από δώδεκα χρόνια. Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις του Δημήτρη και της Δανάης είναι κάπως ψυχραμένες μετά από την άρνηση του πρώτου να πάνε μαζί για spa και γίνονται ακόμα χειρότερες όταν αναλαμβάνουν τη φροντίδα της «Vicky Love», μιας εντυπωσιακής Influencer που φαίνεται να σκανδαλίζει όλο το ανδρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Δείτε επίσης πρώτοι από όλους όσα θα παρακολουθήσουμε στο αυριανό 24/10 επεισόδιο, πριν προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.