Σασμός: «Τι κάνατε σήμερα ρε; Κυρία Δαμάνη και κύριος Αυγουστίδης απόψε!» - Ανατριχίλα στο twitter με τη σκηνή που η γιαγιά Ειρήνη κατέρρευσε

Χαμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Τι κάνατε σήμερα ρε; Κυρία Δαμάνη και κύριος Αυγουστίδης απόψε!» - Ανατριχίλα στο twitter με τη σκηνή που η γιαγιά Ειρήνη κατέρρευσε

Στο αποψινό (23/10) επεισόδιο του Σασμού, ο Αντρέας της ανακοίνωσε με θράσος στη γιαγιά Ειρήνη ότι θέλει να πάρει εκδίκηση για να δικαιώσει τους νεκρούς, τονίζοντάς της πως είναι έτοιμος να το κάνει ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα χυθεί ένας ποταμός αίμα.

Φεύγοντας από το σπίτι η γιαγιά Ειρήνη άρχισε να τρέμει ολόκληρη από την αναστάτωσή της, σκεπτόμενη το κακό που θα βρει την οικογένειά της. Από το σοκ, μάλιστα, δεν άντεξε και σωριάστηκε. Εκείνη την ώρα περνούσε, όμως, από το σπίτι της ο Αστέρης, ο οποίος την βρήκε στο πάτωμα και αμέσως έτρεξε να την βοηθήσει.

Η σκηνή τους αυτή έγινε θέμα συζήτησης στο twitter και οι δύο ηθοποιοί, Δαμάνη και Αυγουστίδης, αποθεώθηκαν με τα σχόλια στην πλατφόρμα να είναι απανωτά.

Δείτε επίσης: Ένα παιδί γεννιέται ενώ δυο παιδιά πεθαίνουν - «Συγχαρητήρια είστε έγκυος!», «Γρήγορα ένα γιατρό!»

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη σκηνή που η γιαγιά Ειρήνη κατέρρευσε στον Σασμό

Η σπαρακτική σκηνή που η Βασιλική σκοτώνει τον Λάζαρο

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά του ALPHA, Σασμός! Η ευτυχία της Βασιλικής του Μαθιού και του Νικηφόρου δεν θα κρατήσει για πολύ αφού ο Λάζαρος θα κόψει στα δύο το νήμα της ζωής του τελευταίου, στην προσπάθειά του να σώσει τον Παύλο από την επίθεση του νεαρού με όπλο (δείτε εδώ το μοιρολόι της Καλλιόπης στην κηδεία του Νικηφόρου). Ο χρόνος θα σταματήσει και η ζωή της Βασιλικής θα αλλάξει μέσα σε μια στιγμή, στο παγωμένο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου θα κλείσει τα μάτια του ο μονάκριβός της. Της στέρησαν ό,τι πιο πολύτιμο είχε, τον μόνο λόγο για τον οποίο αισθανόταν περήφανη στη ζωή της και πλέον είναι αποφασισμένη εκείνος που της πήρε τη ζωή μέσα από τα χέρια να πληρώσει με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο του το αίμα. Αυτό λοιπόν είναι το σχέδιό της και χωρίς να χάσει χρόνο θα το ανακοινώσει στον Μαθιό.

«Απομείναμε μόνοι μας, πια. Οι δυο μας», θα της πει με βαριά καρδιά ο άντρας που σκότωσε για χάρη της πριν λίγα χρόνια και εκείνη χωρίς να χάσει χρόνο θα του πει:

«Εσύ κι εγώ είμαστε ακόμα οικογένεια. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να παίρνουμε τις αποφάσεις μαζί. Πρέπει να ξεκινήσουμε Μαθιό, από τώρα κιόλας, έχουμε να πάρουμε μια απόφαση», θα του εξηγήσει αλλά το μυαλό του δεν θα πάει σε αυτό που θέλει να του πει. «Για ποιο πράγμα να πάρουμε απόφαση;», θα τη ρωτήσει ανυποψίαστος. «Πως ο φονιάς του παιδιού μας θα πληρώσει γι’ αυτό που έκανε. Με το αίμα του», θα τονίσει και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Μαθιός θα καταλάβει πως η γυναίκα του ζητά εκδίκηση.

«Μου ζητάς να κάνω έγκλημα; Εσύ μέχρι χθες...», της λέει και εκείνη τον κόβει. «Το χθες πέρασε, Μαθιό. Και όλες οι μέρες από εδώ και μπρος θα είναι αλλιώς. Μαύρες μέρες τυλιγμένες στο σκοτάδι. Και για να μπει μια στάλα ήλιος, πρέπει αυτός που μας έκανε το κακό να πληρώσει με τη ζωή του. Δεν δέχομαι τίποτα λιγότερο». Το βλέμμα της έχει σκληρύνει και ο άντρας της δεν μπορεί να την αναγνωρίσει. «Μου ζητάς να γίνω φονιάς;», θα τη ρωτήσει και η Βασιλική θα του απαντήσει ότι αυτό ακριβώς του ζητάει. «Τώρα καταλαβαίνω πως ένιωσες που πήρες τη ζωή του Στεφανή. Έτσι θα πάρεις και του Λάζαρου».

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, ωστόσο, η Βασιλική μοιάζει να έχει μεταλλαχθεί, εμφανίζοντας ένα σκληρό πρόσωπο, που κανένας δεν περίμενε. Τις επόμενες μέρες, ο Λάζαρος είναι κρυμμένος προκειμένου να αποφύγει τόσο τη σύλληψη όσο και τα αντίποινα των Σταματάκηδων, οι οποίοι τον ψάχνουν.

Η Βασιλική, όμως, είναι εκείνη που μαθαίνει πού κρύβεται και χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνει να τον συναντήσει αποφασισμένη για όλα. Πράγματι, η γυναίκα, θολωμένη από τον πόνο για τον χαμό του Νικηφόρου, βάφει τα χέρια της με αίμα. Ο Λάζαρος πεθαίνει και η Βασιλική βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.