Η Μάγισσα (24/10): «Στον οντά μου δεν θα ξαναμπείς» - Τέλος ο Μιχαήλ με την Δαμιανή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (24/10): «Στον οντά μου δεν θα ξαναμπείς» - Τέλος ο Μιχαήλ με την Δαμιανή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 24/10 επεισόδιο της νέας σειράς του ΑΝΤ1 με τίτλο του Η Μάγισσα. Η Θεοφανώ βρίσκεται μέρα με την ημέρα όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του βρέφους (δείτε εδώ τον δολοφόνο), ενώ ο Αντρέι επίσης προσπαθεί να λύσει το κουβάρι, βρίσκοντας ωστόσο στο δρόμο του εμπόδια.

Οι σημερινές 24/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 15

Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Ρασοφόρο και τον Μανόλη την αποστολή του: «Εχω έρθει με μια κρυφή αποστολή να βοηθήσω στον ξεσηκωμό των Ρωμιών απέναντι στον οθωμανικό ζυγό! Ψάχνω συμμάχους για να βγάλω την αποστολή εις πέρας», τους λέει με σκοπό να συμμετέχουν και οι ίδιοι. Εκείνοι το σκέφτονται και είναι ιδιαίτερα θερμοί στο να δεχτούν, μόνο που οι πράξεις του Μανόλη βάζουν σε κίνδυνο αυτή την αποστολή.

Το σχέδιο του Τζανή για να γλυτώσουν τα κουρσέματα των Γερακάρηδων ικανοποιεί πολλούς, αλλά τον οδηγεί σε ρήξη με τον Μάρκο: «Διαφωνώ με την ιδέα αυτή! Με τους Γερακάρηδες έχουμε γίνει συγγενείς, η Μεταξία είναι γυναίκα μου, πώς μπορείς να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο; Θέλεις να μας βάλεις ξανά σε μπελάδες μαζί τους;», του λέει και ο Τζανής του απαντάει: «Μήπως σε ενοχλεί που η ιδέα δεν είναι δική σου», και πάνε να τσακωθούν μέχρι που επεμβαίνει ο Μιχαήλ: «Σταματήστε πια να κάνετε σαν τα κοκόρια και να τσακώνεστε! Εγώ θα αποφασίσω για το σωστό».

Η Θεοφανώ με τον Φρίξο συγκρούονται εξαιτίας της Σιμώνης και του τρόπου που διάλεξε να τη βοηθήσει με το χάρισμά της. Οι αρραβώνες του Τζανή με την Κερασίνα γιορτάζονται με επισημότητα, ενώ δυο ψαράδες ανακαλύπτουν ένα πτώμα που θα φέρει καινούριες καταιγίδες.

Η συνάντηση του Αντρέι με τον μυστηριώδη Ρασοφόρο στέφεται ξανά με αποτυχία, ενώ ο Φρίξος προειδοποιεί την Αγάθη για την επιρροή που ασκεί η Σιμώνη στη Θεοφανώ και η μοναχή αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Σπήλιος αναθέτει στον Θράσο να παρακολουθεί τον Μισέλ, πιστεύοντας πως ο Γάλλος ανακάλυψε πού κρύβεται ο θησαυρός. Ο Μιχαήλ είναι σίγουρος πως το καράβι του κουρσεύτηκε απ’ τον Σπήλιο, ενώ η Μεταξία αποφασίζει να εκδικηθεί ύπουλα τον Τζανή.