Η Γη της ελιάς (24/10): «Να είστε προετοιμασμένοι για όλα» - Πεθαίνει απόψε στο δωμάτιο του νοσοκομείου;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της ελιάς (24/10): «Να είστε προετοιμασμένοι για όλα» - Πεθαίνει απόψε στο δωμάτιο του νοσοκομείου;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις ζωές όλων των ηρώων της επιτυχημένης σειράς του MEGA με τίτλο Η Γη της ελιάς. Η Μαρίνα συνεχίζει να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο, η σχέση Αντωνίας και Αρετής παρεξηγείται, ο Κουράκος με την Δήμητρα έρχονται σε μια ρήξη, ενώ η Αναστασία με τον Αποστόλη έρχονται πιο κοντά μετά το τροχαίο του.

Οι σημερινές 24/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της ελιάς

Επεισόδιο 25

Η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο, παρά τις διαβεβαιώσεις και της Ιουλίας: “Μαρίνα μου δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στο Μάνο και την Αφροδίτη. Πίστεψέ με” της λέει. Παράλληλα, ο Χρήστος κάνει τη μεγάλη ανατροπή και ζητά από την Αφροδίτη να είναι μαζί, σε μία κανονική σχέση. Στο μεταξύ η στενή παρέα της Αντωνίας και της Αρετής δεν αργεί να παρεξηγηθεί και η Χρυσούλα αρχίζει να διαδίδει φήμες: “καλέ αυτή τα χάλασε με την Αλκμήνη και τώρα νταραβερίζεται με την Αρετή. Όλο μαζί είναι” λέει.

Την ίδια ώρα η Δήμητρα νιώθει πως ο Κουράκος της φέρεται διαφορετικά στην υπηρεσία και του το επισημαίνει “Δεν είναι ωραίο που έχεις αλλάξει στάση απέναντί μου στο γραφείο. Φρόντισε να είσαι όπως πριν, για να μην τραβήξουμε τα βλέμματα πάνω μας” του λέει. Παράλληλα η φροντίδα που παρέχει η Αναστασία στον Αποστόλη τους φέρνει πιο κοντά και δεν αργούν να δώσουν ο πρώτο τους φιλί. Κάτι όμως που αμέσως μετά τους φέρνει τεράστια αμηχανία.

Δείτε επίσης: Η ερωμένη του κυοφορεί το παιδί του - Ετοιμάζεται να κάνει "έκπληξη" στη γυναίκα του για να του το μεγαλώσει

Η Δήμητρα ζητά από τον Γιώργη να βάλουν "φρένο"

Η Μαρίνα αρχίζει να σκέφτεται κάποια πράγματα και αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά ξεκαθαρίζει στον Μάνο: “Να ξέρεις ότι το κάνω μόνο και μόνο για το παιδί” του λέει, κόβοντάς του κάθε ελπίδα για επανασύνδεση. Η Αναστασία είναι μονίμως αφηρημένη, αφού δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί της με τον Αποστόλη, αλλά η Αθηνά και η Μαργαρίτα που την ξέρουν καλά, παρατηρούν την περίεργη συμπεριφορά της και αρχίζουν να υποπτεύονται πως κάτι συμβαίνει.

Στο Τμήμα, το προσωπικό απορεί με την ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη. Αργότερα, η Δήμητρα ακούει κι ένα κουτσομπολιό που γίνεται εις βάρος της και αμέσως ζητά από τον Γιώργη να κάνουν μία σοβαρή συζήτηση: “Έχουν αρχίσει τα σχόλια πίσω από την πλάτη μου και δεν μ' αρέσει” του λέει και έτσι οι δυό τους οδηγούνται σε αδιέξοδο και φρενάρουν τη σχέση τους πριν μαθευτεί.

Δείτε επίσης: Ταξίδι του μέλιτος στο Ναύπλιο για ζευγάρι της σειράς!