Το Ναυάγιο (24/10): «Είσαι τρελός; Αν μαθευτεί αυτό τελείωσες» - Μετά την τραγωδία τίποτα δεν είναι το ίδιο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (24/10): «Είσαι τρελός; Αν μαθευτεί αυτό τελείωσες» - Μετά την τραγωδία τίποτα δεν είναι το ίδιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 24/10 επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA, με τίτλο Το Ναυάγιο. Μετά την βύθιση του Φοίνιξ, μόνο θρήνος επικρατεί στην Κρήτη. Οι ζωές των διασωθέντων επίσης, δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες. Ειδικά της Ειρήνης που δεν μπορεί να μπει ξανά σε πλοίο και θα μείνει στο σπίτι του Ιπποκράτη.

Οι σημερινές 24/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 13

Καθώς οι μέρες περνάνε και ο Ιπποκράτης δεν έχει κανένα νέο από την Κλαίρη, η Ευγενία αποφασίζει να δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνιση της. «Δεν ξέρω με εσένα τι σχέση είχε και δεν με νοιάζει, πάντως οτι και αν γινόταν, τον γιο της δεν θα τον παρατούσε ποτέ» λέει στον γαμπρό της πριν καλέσει το 100. Εκείνος αρχικά συμφωνεί αλλά την ίδια στιγμή φοβάται πως η εμφάνιση της γυναίκας του, μπορεί να κάνει κακό στον γιο του που δεν έχει σταματήσει να την ζητά.

Δείτε επίσης: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό!» - Η πιο ανατριχιαστική στιγμή μεταξύ Ιπποκράτη και Ειρήνης

Σούπερ αποκλειστικό - Θα κάνουν ερωτική σχέση αλλά τελικά θα αποδειχθεί πως είναι αδέρφια!

Η μοίρα ένωσε τους δυο νέους μέσα στην θάλασσα και η ίδια φαίνεται πως θα φέρει στην επιφάνεια μια πραγματικότητα που και οι δυο αγνοούν.

Ο Μάκης δεν σταματούσε να φωτογραφίζει την Λίνα, στο κατάστρωμα του πλοίου όπου και την είδε για πρώτη φορά και εκείνη αντέδρασε γιατί παραβίαζε την ιδιωτικότητα της. Έφτασαν και οι δυο στην Κρήτη, στις οικογένειες τους, όμως η ζωή ήθελε να ενωθούν ξανά. Έτσι τους έφερε σε επαφή λίγες ημέρες μετά, στο ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα. Σε διπλανές καμπίνες, συστήθηκαν από την αρχή, και ο Μάκης δεν πίστευε στην καλή του τύχη. Μάλιστα της ζήτησε να βγουν ραντεβού για φαγητό όταν με το καλό θα έφταναν στην πρωτεύουσα. Όμως αυτό το ραντεβού όπως θα δούμε θα αργήσει πολύ καθώς οι δυο νέοι μετά το ναυάγιο θα χαθούν.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24

Ο Μάκης θα ψάχνει την Λίνα και εκείνη με την σειρά της θα ψάχνει τον Μάκη, όμως οι συγκυρίες δεν θα τους φέρνουν σε επαφή. Οι δικοί τους θα τρέξουν στο νοσοκομείο για να διαπιστώσουν πως είναι καλά μετά την τραγική περιπέτεια που έζησαν στα ανοιχτά του Αιγαίου και μοιραία η μητέρα του Μάκη, Μαρία, θα προβεί σε μια τραγική διαπίστωση βλέποντας απέναντι της τον Δημήτρη, με τον οποίο όπως έχουμε δει, είχε σχέση πριν γνωρίσει τον Βλάσση. Πως ο γιος της είναι παιδί του Δημήτρη. Μαρία και Δημήτρης θα κάνουν μπροστά στις οικογένειες τους πως βρίσκονται για πρώτη φορά και όλοι έπειτα από την συνάντηση εκείνη, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις ζωές τους. Ολοι εκτός από τη Μαρία που θα προσπαθήσει να μάθει τι σχέση έχει ο μοναχογιός της με την κόρη του πρώην αγαπημένου της.

Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό - Θα κάνουν ερωτική σχέση αλλά τελικά θα αποδειχθεί πως είναι αδέρφια!

Ο καιρός θα περάσει και τα δυο νέα παιδιά θα βρεθούν ξανά χάρη στις έρευνες του Γιώργη Κανελλάκη, του δημοσιογράφου που αποφάσισε να διαλευκάνει τους πραγματικούς λόγους του ναυαγίου. Θα μιλήσει με όλους τους επιζώντες και θα καταγράψει τις μαρτυρίες τους για να πολεμήσει την πλοιοκτήτρια εταιρεία. Κάπως έτσι θα έρθουν σε επαφή ο Μάκης με την Λίνα και το ειδύλλιο θα αναπτυχθεί. Ειδικά ο Μάκης θα μοιραστεί τη χαρά του με την οικογένεια του από την πρώτη στιγμή που θα κάνει σχέση μαζί της και όπως είναι φυσικό η Μαρία θα κλονιστεί.

«Μήπως είναι νωρίς αγόρι μου για να ενθουσιάζεσαι τόσο με αυτό το κορίτσι; Δεν την γνωρίζεις καλά και κάνεις τόσα σχέδια με εκείνη. Μήπως απλά έχεις επηρεαστεί από την περιπέτεια που ζήσατε στην θάλασσα;» θα τον ρωτήσει όμως εκείνος θα είναι σίγουρος για τα συναισθήματα του. «Την Λίνα την γνώρισα σε προηγούμενο ταξίδι μας. Από την πρώτη στιγμή την ερωτεύτηκα και τώρα που την βρήκα δεν θα την αφήσω. Δεν είναι απίστευτο που μεγαλώσαμε στο ίδιο χωριό αλλά δεν είχε τύχει να συναντηθούμε ποτέ;» θα πει με σιγουριά στη μητέρα του, την οποία θα έχει πιάσει κρύος ιδρώτας. Και μόνο στην σκέψη να γίνει γνωστή η συγγένεια τους, την πιάνει ταραχή.