Η γη της ελιάς (25/10): «Στην κλινική υπέγραψα ένα έγγραφο..» - Η Ιουλία καταρρέει στην αγκαλιά του Στάθη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (25/10): «Στην κλινική υπέγραψα ένα έγγραφο..» - Η Ιουλία καταρρέει στην αγκαλιά του Στάθη

Ακόμη ένα επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς θα προβληθεί απόψε Τετάρτη 25/10. Αναστασία και Αποστόλης έρχονται πιο κοντά, η Δήμητρα γίνεται έξαλλη και κάνει σοβαρή συζήτηση με τον Κουράκο, ενώ η Μαρία επιστρέφει στο σπίτι της κόβοντας ωστόσο κάθε ελπίδα επανασύνδεσης με τον Μάνο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιας

Επεισόδιο 26

Τεράστια αμηχανία επικρατεί ανάμεσα στην Αναστασία και τον Αποστόλη μετά το φιλί τους. Ο Χρήστος πηγαίνει με την Αφροδίτη στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα πια ως σύντροφό του. Η Χρυσούλα ξεκινά να δίαδίδει ότι η Αρετή με την Αντωνία είναι ομόφυλο ζευγάρι και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Αργότερα, ο Στάθης βλέπει τις δύο γυναίκες στον δρόμο σε παρεξηγήσιμο ενσταντανέ και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη. Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι το κάνει μόνο για το παιδί, κόβοντάς του κάθε ελπίδα για επανασύνδεση.

Η Αναστασία είναι μονίμως αφηρημένη, αφού δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί της με τον Αποστόλη. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα που την ξέρουν καλά, παρατηρούν την περίεργη συμπεριφορά της και αρχίζουν να υποπτεύονται πως κάτι συμβαίνει. Στο Τμήμα, το προσωπικό απορεί με την ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη. Αργότερα, η Δήμητρα ακούει ένα κουτσομπολιό που γίνεται εις βάρος της και αμέσως ζητά από τον Γιώργη να κάνουν μία σοβαρή συζήτηση: “Έχουν αρχίσει τα σχόλια πίσω από την πλάτη μου και δεν μ' αρέσει” του λέει και έτσι οι δυό τους οδηγούνται σε αδιέξοδο και φρενάρουν τη σχέση τους πριν μαθευτεί.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Τραγωδία! Ο Φίλιππος χαροπαλεύει - Η Χάιδω μπαίνει στην φυλακή

Η εκδίκηση του Δημοσθένη στην Ασπασία

Η Ξένια ενημερώνει τον Δημοσθένη ότι είναι έγκυος. Ο Δημοσθένης, ικανοποιημένος που η Ξένια κυοφορεί το παιδί του, προετοιμάζεται για την «έκπληξη» που θα κάνει στην Ασπασία όταν της φέρει το μωρό να το μεγαλώσει σε μία πράξη εκδίκησης. Η Ασπασία, ωστόσο, δεν έχει ιδέα για το διεστραμμένο σχέδιο του Δημοσθένη και νομίζει ότι εκείνος την έχει συγχωρήσει.

Η Άννα, ενόψει του γάμου, τρομάζει στη σκέψη ότι θα χάσει την ελευθερία της αλλά και ο Πότης έχει τους δικούς του φόβους, τους οποίους μοιράζεται με τον Λυκούργο και τον Στάθη. Η Δήμητρα και ο Κουράκος έχουν αποφασίσει πως είναι αδύνατο να είναι μαζί και η συνεργασία τους αποδεικνύεται όλο και πιο δύσκολη, στη σκιά των κρυφών τους συναισθημάτων.