Ο πρώτος από εμάς (25/10): "Μαυρίζει" το bachelorette της Κάτιας - Σπαράζει στο κλάμα εξαιτίας του Άλκη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (25/10):

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει η καινούργια σειρά, Ο πρώτος από εμάς, που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Πρόκειται για τις ιστορίες μιας παρέας, και όλα ξεκινάνε όταν ο Άλκης ξεκινάει έναν δύσκολο δρόμο για την υγεία του...

Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα. Η ιατρική περιπέτεια του κολλητού τους θα κάνει όλα τα μέλη της παρέας να επαναπροσδιορίσουν τους εαυτούς τους, τα θέλω και τις ανάγκες τους. Θα δουν τη ζωή από μια νέα οπτική, θα συνειδητοποιήσουν ότι αξίζει να ζουν όπως αυτοί θέλουν και όχι όπως πρέπει και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα προς το καλύτερο. Αποκαλύψεις, συγκρούσεις, απρόσμενοι έρωτες και η δύναμη της πραγματικής φιλίας κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Οι σημερινές 25/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 10

Η παρέα βρίσκεται έξω από το χειρουργείο, με την Ελσα να αγωνιά. «Δεν θέλω να χάσω τον μπαμπά μου» λέει μέσα στα αναφιλητά της, όταν η Αθηνά τους ενημερώνει για την έκβαση της επέμβασης και την πορεία του. «Πήγαν όλα καλά από πλευράς μας. Περιμένουμε να δούμε και τις παθολογικές εξετάσεις» τους λέει.

Στο μεταξύ η Χριστίνα δεν αντέχει το βάρος των νέων δεδομένων μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο, ενώ η Ελενα αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Νικόλα. Λίγο αργότερα η Ελσα και ο Αλκης κάνουν όνειρα για το μέλλον, ενώ η Σοφία ενδίδει στο απαγορευμένο, αλλά μια απρόσμενη εμφάνιση, την φέρνει κοντά στην αποκάλυψη του μυστικού της. Τα αποτελέσματα της παθολογικής εξέτασης του Αλκη θα φέρουν νέα δεδομένα που θα ταράξουν και θα ταρακουνήσουν ξανά όλους.

Δείτε επίσης: «Ή μήπως αυτό φοβάστε;» - Η ανάρτηση "φωτιά" του Μάριου Αθανασίου για την σκηνή του gay φιλιού