Η Παραλία (25/10): Μια επεισοδιακή έξοδος του Σήφη και του Γράντου αλλάζει τα δεδομένα

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη σειρά της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Παραλία (25/10): Μια επεισοδιακή έξοδος του Σήφη και του Γράντου αλλάζει τα δεδομένα

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης καθημερινής σειράς που προβάλλεται στην ΕΡΤ, Η Παραλία, η οποία έχει κερδίσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια τον τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ την τηλεθέαση).

Οι εξελίξεις σήμερα Τετάρτη 25/10

Επεισόδιο 35

Καθώς η κοινότητα των Ματάλων προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, όλοι σκέφτονται με ποιους θα περάσει την αλλαγή του χρόνου, ελπίζοντας να βρίσκονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μια επεισοδιακή έξοδος του Σήφη και του Γράντου αλλάζει τα δεδομένα. Η λέσχη βιβλίου της Ελένης προχωράει δυναμικά, δίνοντας νόημα στην καθημερινότητα της. Οι σκέψεις και οι ελπίδες των κατοίκων των Ματάλων εστιάζουν στο μέλλον, αλλά μια σκοτεινή αίσθηση αβεβαιότητας επικρατεί σε όλα.

Τι θα δούμε αυριο 26/10

Η απότομη αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο και τον Παπα-Νικόλα φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος από την ατυχία της οικογένειας. Η Υπατία και ο Χάρι έχουν επιστρέψει στα ιατρικά τους καθήκοντα και τη φροντίδα των ασθενών τους, κανονίζοντας τις επικείμενες ιατρικές τους επισκέψεις. Η επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα προκαλεί άγχος και αναταράξεις τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στους χίπηδες.