Ο Παράδεισος των κυριών (25/10): Ο Άγης γίνεται μοναχός στο Άγιο Όρος, η Πολυξένη τρελαίνεται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (25/10): Ο Άγης γίνεται μοναχός στο Άγιο Όρος, η Πολυξένη τρελαίνεται

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 25/10 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών. Ο Άγης πριν κλειστεί για πάντα σε μοναστήρι προσπαθεί να μάθει ποιοι είναι οι πραγματικοί του γονείς, ενώ η Αμαλία να "βάζει" με την Πολυξένη που αποκαλύπτει στην αστυνομία πως υπεύθυνος στον τραυματισμό της Βικτώριας είναι εκείνος.

Οι σημερινές 25/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 23

Παράλληλα μετά την κατάθεση της Μάγιας και του Φώτη, ο Σωτήρης με τον Δημοσθένη αποφασίζουν να φτάσουν στην αλήθεια. Ετσι παραβιάζουν το σπίτι του Χρήστου αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς δεν βρίσκουν κανέναν και τίποτα… Φυσικά ο Χρήστος έχει φροντίσει να απειλήσει τον Φώτη: “Αν θέλεις να ζήσεις, θα με ενημερώνεις για όλα. Οτι μαθαίνεις από την πλευρά της αστυνομίας, θέλω να τα ξέρω” του έχει πει.

Η Πολυξένη κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στον Σωτήρη. Καθώς ανησυχεί για τον Αγη, παίρνει τηλέφωνο τον υπαστυνόμο και του λέει: “Ο Αγης είναι αυτός που τραυμάτισε την Βικτώρια. Σας παρακαλώ πρέπει να τον βρείτε”. Ομως την ακούει η Αμαλία και γίνεται έξαλλη: “Πολυξένη, τι πήγες κι έκανες;” της λέει κι εκείνη δικαιολογεί την πράξη της: “Αμαλία μου φοβάμαι μην κάνει κανένα κακό. Καλύτερα να τον βρει η αστυνομία. Τουλάχιστον θα είναι καλά” της λέει.

Λίγο αργότερα η Αμαλία πηγαίνει και συναντάει τον Άγη εκεί που είναι κρυμμένος, ο οποίος της δίνει κάτι για την Πολυξένη: “Σε παρακαλώ δώσε αυτό το γράμμα στην γυναίκα μου και πες της να με συγχωρήσει, αλλά αν το διαβάσει θα καταλάβει” …

Η Αμαλία μόλις γυρίζει δίνει το γράμμα στην Πολυξένη κι εκείνη μόλις το διαβάζει τρελαίνεται. Ο Αγης της γράφει ότι τραυμάτισε την Βικτώρια επειδή έμαθε ότι τόσο καιρό του έλεγε ψέματα. Οτι δεν είναι γιό της, αλλά ένα παιδί που πήρε από το ιδρυμα και το παρουσίασε στον Χριστόφορο σαν δικό τους για να μην τον χάσει. Το πιο σημαντικό όμως που της γράφει είναι ότι δεν ξαναγυρίσει πίσω και ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα και να πάω μοναχός στο Αγιο Ορος.

Η Πιπίτσα προσπαθεί να επηρεάσει την Γεωργία ώστε να απομακρυνθεί από τον Πάρη. Την ίδια στιγμή ο Πάρης είναι καταρρακωμένος ψυχολογικά και πηγαίνει στο Μπραζίλ για να πιεί και να ξεσπάσει. Λίγο μετά η Μάγια τον παίρνει και πηγαίνουν στο δωμάτιο της, όπου κάποια στιγμή που είναι τελείως μόνος, τυχαία ανακαλύπτει με μεγάλη έκπληξη το σημειωματάριο του πατέρα του.

Δείτε επίσης: Η Πολυξένη γίνεται ιερόδουλη - «Σου έχω μια δουλειά με πολλά λεφτά»