Όρκος (25/10): Η Μαριτίνα συναντάει τον Ιάσονα ύστερα από πολλά χρόνια

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Όρκος (25/10): Η Μαριτίνα συναντάει τον Ιάσονα ύστερα από πολλά χρόνια

Καθηλωτικό αναμένεται να είναι το σημερινό 25/10 επεισόδιο της σειρά Όρκος που προβάλλεται από την συχνότητα της ΕΡΤ, με τις εξελίξεις να "τρέχουν" και να φέρνουν τα πάνω - κάτω στη ζωή των πρωταγωνιστών (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις).

Όλα όσα θα δούμε απόψε (25/10) στον Όρκο

Επεισόδιο 3

Ο αρχιφύλακας αναθέτει στον Φίλιππο τον ρόλο του γιατρού στη φυλακή, για να σταματήσει τα νταλαβέρια με τα φάρμακα. Αυτό εξοργίζει τον Ιάγο, ο οποίος μαζί με τα τσιράκια του, του επιτίθενται και ο Σέργιος στέλνει τον Φίλιππο κατευθείαν στην απομόνωση. Εκεί περνά αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα τα γράμματα της Μαριτίνας να τα παίρνει ο Ιάγος. Στο μεταξύ η Μαριτίνα συναντάει τον Ιάσονα, ύστερα από πολλά χρόνια. Είναι φίλος της από τα παλιά και θα σταθεί στο πλευρό της αυτή τη δύσκολη στιγμή που έχει τον άντρα της στη φυλακή κι εκείνη είναι έγκυος. Κατά βάθος ο Ιάσονας είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά στην παρούσα συνθήκη του φτάνει να είναι δίπλα της. Και ο Ραφαήλ, με τη βοήθεια της Θάλειας, βρίσκει την Τζελένα, κάτι που όμως το μαθαίνει ο Σιρχάν. Αυτό όμως γίνεται αφορμή να πάθει ένα… ατύχημα

Τι θα δούμε αύριο 26/10

Ο Σέργιος κάνει καψόνια στον Φίλιππο δημιουργώντας του πρόβλημα στην επικοινωνία του με τη Μαριτίνα. Την ίδια ώρα, εκείνη έρχεται κοντά με τον Ιάσονα. Θυμούνται τα παλιά και κάπως ξεχνιέται από την όλη κατάσταση. Αργότερα, η Σμάρω, η γυναίκα που μεγάλωσε τη Μαριτίνα, τη συμβουλεύει να προχωρήσει στη ζωή της και να κοιτάξει το μέλλον της για το καλό του παιδιού που έρχεται. Παράλληλα ο Ραφαήλ συνέρχεται από το ατύχημα, αλλά συνειδητοποιεί ότι η νόσος του βρίσκεται σε έξαρση. Μαζί με την Εριέττα και τη Θάλεια αναρωτιούνται αν τελικά το αυτοκινητικό ήταν απόπειρα δολοφονίας.