Η Μάγισσα: «Θα μετανιώσεις τη στιγμή που γεννήθηκες, βρομιάρα» - Η Μεταξία βάζει δηλητήριο στο νερό της Κερασίνας

Σούπερ αποκλειστικό! Ποιος πίνει τελικά από τα ποτήρια;

Η Μάγισσα: «Θα μετανιώσεις τη στιγμή που γεννήθηκες, βρομιάρα» - Η Μεταξία βάζει δηλητήριο στο νερό της Κερασίνας

Μπορεί η καρδιά της Μεταξίας να ανήκει στον Τζανή, αλλά εγωιστικά προσπαθεί να διεκδικήσει και τον Μάρκο, καθώς ξέρει πως εκεί είναι το μέλλον της για να εδραιωθεί ως η κυρία του πύργου των Λασκαραίων. Ετσι στα νέα επεισόδια της σειράς, Η Μάγισσα, οι υποψίες της πως ο άντρας της συναντιέται κρυφά με την υπηρέτρια του πύργου, τη Θεοφανώ, την κάνουν έξαλλη και το μίσος της για τη νεαρή κοπέλα ολοένα και μεγαλώνει.

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TV24

Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο θέλει η Μεταξία, η οποία ενώ είναι βαθιά και τρελά ερωτευμένη με τον αδελφό του άντρα της, τον Τζανή, παράλληλα προσπαθεί να διεκδικήσει και τον σύζυγό της, τον Μάρκο. Ξέρει πολύ καλά πως με τον τελευταίο θα έχει ένα καλό μέλλον. Ετσι, όταν πέφτει στην αντίληψή της πως εκείνος όχι μόνο έχει συναισθήματα για την υπηρέτρια Θεοφανώ, αλλά τη συναντάει και κρυφά, γίνεται έξω φρενών και το μίσος της για εκείνη ολοένα και μεγαλώνει. Θέλει πάση θυσία να απαλλαγεί από την παρουσία της, αλλά γνωρίζει πως έχει την εύνοια του Μιχαήλ Λάσκαρη και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για να το πετύχει!

Στο μεταξύ, μια ακόμα κρυφή συνάντηση Θεοφανώς και Μάρκου γίνεται αντιληπτή από τη Μεταξία, η οποία αυτή τη φορά αποφασίζει να επιτεθεί κατά μέτωπο στη Θεοφανώ, την οποία τραβάει από τα μαλλιά και την απειλεί: «Μείνε μακριά από τον άντρα μου, δουλικό, ούτε να τον κοιτάς δεν σου επιτρέπω! Πιστεύεις πως θα τον κάνεις ποτέ δικό σου; Θα σε καταστρέψω αν μάθω ότι έριξες το βλέμμα σου πάνω του, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκες, βρομιάρα», της φωνάζει.

Δείτε επίσης στο σημερινό 25/10 επεισόδιο: Η Θεοφανώ μαθαίνει απόψε το φονιά του μωρού - Αυτός είναι!

Στην Μάγισσα η Μεταξία βάζει δηλητήριο στο ποτήρι Θεοφανώς και Κερασίνας

H Μάγισσα Θεοφανώ Κερασίνα

Παράλληλα με όλα αυτά, η απόφαση του Μιχαήλ και της Δαμιανής να παντρέψουν τον Τζανή με την Κερασίνα καταρρακώνει τη Μεταξία, η οποία δεν μπορεί να κρύψει το μίσος της για την αντίζηλό της και δείχνει ένα κακό πρόσωπο απέναντι στη μέλλουσα νύφη των Λασκαραίων. Κάτι που εξοργίζει τον Τζανή: «Σταμάτα πια τα κόλπα που κάνεις! Ο γάμος θα γίνει είτε το θέλουμε είτε όχι», της ξεκαθαρίζει.

Και πράγματι λίγο καιρό αργότερα ο λαμπερός γάμος Τζανή και Κερασίνας, που θα κάνει ακόμα πιο ισχυρές τις οικογένειες Λάσκαρη και Δραγουμάνου, πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια. Ομως, η Μεταξία είναι αποφασισμένη να βγάλει από τη ζωή του Τζανή την Κερασίνα και για να μπορέσει να υλοποιήσει τα σατανικά σχέδια που έχει στο μυαλό της θα πρέπει να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στην αντίζηλό της. Ετσι μετά τον γάμο τείνει -ψεύτικη- χείρα φιλίας στην Κερασίνα και εκείνη δείχνει να την αποδέχεται.

Ομως, τα πραγματικά της κίνητρα είναι να τη βγάλει από τη μέση μια και καλή. Κι επειδή δεν μπορεί να τη σκοτώσει έτσι απλά, θέλοντας παράλληλα να εκδικηθεί και τη Θεοφανώ για τις κρυφές συναντήσεις με τον Μάρκο, αποφασίζει να μπλέξει τη Θεοφανώ στο φονικό που σχεδιάζει. Αφού καταφέρνει να βρει δηλητήριο, στη συνέχεια το ρίχνει στην κανάτα με το νερό που προορίζεται για την Κερασίνα. Σύμφωνα με το σχέδιο της Μεταξίας, και η Κερασίνα θα πεθάνει και η Θεοφανώ που θα κατηγορηθεί για τον θάνατό της θα πεθάνει μετά από εντολή του Μιχαήλ, που θα θέλει να την τιμωρήσει. Ετσι, αφού βγουν από τη μέση Κερασίνα και Θεοφανώ, η Μεταξία θα έχει διαθέσιμους και τους δύο άντρες της ζωής της! Μόνο που τίποτε απ’ όσα οργάνωνε δεν πήγε όπως τα υπολόγιζε και η δηλητηριασμένη κανάτα με νερό θα βρει τον λάθος στόχο, φέρνοντας καινούριες συμφορές στον πύργο των Λασκαραίων.

Ωστόσο δεν θέλει μόνο η Μεταξία να σκοτώσει την Θεοφανώ - δείτε ποιος άλλος θέλει να της αφαιρέσει τη ζωή!