Σασμός: «Πόσο πάτο μπορείς να πιάσεις;» - Πρωτοφανές ''άδειασμα'' από το twitter για την στάση του Αστέρη

Απογοητευμένοι οι χρήστες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Πόσο πάτο μπορείς να πιάσεις;» - Πρωτοφανές ''άδειασμα'' από το twitter για την στάση του Αστέρη

O κακός χαμός βλέπουμε να επικρατεί για πολλοστή φορά στο Σασμό ανάμεσα στην οικογένεια Σταματάκη και πιο αναλυτικά μεταξύ του Αστέρη και του Μαθιού με τον Νικηφορό και την καπετάνισσα να προσπαθούν να δημιουργήσουν ισορροπίες.

Ο Αστέρης δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα από τον αδελφό του που προσπαθεί να του εξηγήσει. «Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει μέσα μου Μαθιό. Έπρεπε να μιλήσεις από την αρχή στην αστυνομία. Και εκείνη θα ήξερε τι να κάνει με τον Στεφανή. Δεν είχες κάνενα δικαίωμα να πάρεις τον νόμο στα χέρια σου. Πες μου κάτι, η μάνα ήξερε;» θα τον ρωτήσει και ο Μαθιός φυσικά θα το αρνηθεί.

Μετά από την προβολή της σκηνής και το γεγονός, πως ο Αστέρης δεν αντιλαμβάνεται, γιατί οπλίστηκε με όπλο ο Μαθιός έκανε έξαλλο το twitter με τους χρήστες να κάνουν πολλά και διαφορετικά σχόλια...μιας και ο Αστέρης έχει σκοτώσει τον Πέτρή!

Δείτε επίσης: Σασμός: Ένα παιδί γεννιέται ενώ δυο παιδιά πεθαίνουν - «Συγχαρητήρια είστε έγκυος!», «Γρήγορα ένα γιατρό!»

Τα σχόλια στο twitter για τον Αστέρη στον Σασμό

Πέμπτη 26/10 Επεισόδιο 20

Οι υποψίες της Βασιλικής για τον Αντρέα και τον ρόλο του στην υπόθεση Φαρμάκη περνούν από τον Γιώργο στον Αντώνη και φτάνουν στη Στέλλα. Εκείνη ακόμα ερευνά την πιθανότητα ο θάνατος του Ευθύμη να ήταν αυτοκτονία. Η Καλλιόπη, μετά τις αποκαλύψεις του Σταμάτη, μαίνεται κατά του Παύλου και αποκλείει κάθε πιθανότητα σασμού στον Μαθιό που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις του φόνου του, στον Αστέρη. Κάτω από τα μάτια όλων, ο Νικηφόρος μαθαίνει για τον Παύλο και την πρόθεση της Καλλιόπης να ξεπληρώσει το κρίμα μόνη της.

Πιο συγκεκριμένα, ακούει την γιαγιά του να μιλάει στον παπα-Μιχάλη για τον Σταμάτη και το μενταγιόν που της έφερε και να του ξεκαθαρίζει την πρόθεση της να πάρει την εκδίκηση της, παίρνοντας του, τη ζωή. Ο Νικηφόρος όμως που θέλει να υπερασπιστεί το αίμα και την τιμή της οικογένειας του, θα προβεί σε μια ακραία πράξη...

Δείτε επίσης: «Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Μόλις έχασα τον γιο μου!» - Η Βασιλική έγκυος μετά τον θάνατο του Νικηφόρου

Η Εύα προσεγγίζει τον Βαγγέλη!

Ο Ευθύμης είχε μιλήσει στην αδελφή του για όλους τους ανθρώπους που είχε κοντά του, όμως ιδιαίτερη μνεία είχε κάνει για τον Βαγγέλη Πανταζή. Τον άνδρα που έσωσε από χρέη στα Γιάννενα και εκείνος του το αναταπέδωσε με σκληρή δουλειά και πίστη όσο καιρό συνεργάζονταν. Η Εύα θα τον συναντήσει, θα του αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και ταυτόχρονα θα του προτείνει να συνεργαστούν για να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονία του. Ο Βαγγέλης που θα αισθάνεται αιώνια ευγνωμοσύνη για τον τρόπο που του φέρθηκε ο Φαρμάκης θα δεχτεί βάζοντας μάλιστα σε κίνδυνο και τη σχέση του με την Ντίνα, η οποία θα τους βλέπει συχνά να έρχονται κοντά και θα ζηλεύει.