Μετά τη φωτιά (26/10): «Θα πεις ότι την φωτιά την έβαλε ο...» - Τον συλλαμβάνουν την ώρα που εκείνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μετά τη φωτιά (26/10): «Θα πεις ότι την φωτιά την έβαλε ο...» - Τον συλλαμβάνουν την ώρα που εκείνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Το βράδυ της Πέμπτης 26/10 έρχεται ολοκαίνουριο επεισόδιο της νέας σειράς του ΑΝΤ1 "Μετά τη φωτιά" και είναι καταιγιστικό! Ο Πέτρος καταθέτει ψευδώς για τον υπεύθυνο της φωτιάς, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε σύλληψη ένας αθώος, την ίδια ώρα που μία από τις πρωταγωνίστριες κάνει απόπειρα δολοφονίας και άλλη μία υποψιάζεται πως είναι έγκυος.

Τι θα δούμε απόψε (26/10) στη σειρά του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά

Επεισόδιο 7

Η Ανθή δεν αντέχει άλλο με τα όσα περνάει και με το πώς έχει καταλήξει η ζωή της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Την ίδια ώρα, ο Άρης βρίσκει την Ιόλη στο νοσοκομείο και περιμένει να κάνει την εμφάνισή της και η Ιωάννα. Είναι σίγουρος ότι δεν θα την άφηνε ποτέ μόνη, ειδικά τώρα που την έχει ανάγκη. Στο μεταξύ μετά από την ψευδή κατάθεση του Πέτρου, ο Θάνος πηγαίνει στο μαγαζί του Οδυσσέα και τον συλλαμβάνει ως υπεύθυνο για τη φωτιά, μπροστά στα μάτια της Ειρήνης. Η κοπέλα δεν χάνει χρόνο και αναλαμβάνει ως δικηγόρος την υπεράσπισή του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν η Ιωάννα φοβάται πως η ζωή, τής έχει βάλει μια ακόμη τρικλοποδιά αφού υποψιάζεται πως είναι έγκυος. Όμως αυτή δεν είναι για εκείνη η μόνη απειλή. Ο Άρης ανακαλύπτει πως ο Νίκος είναι αυτός που την κρύβει και πάει να τη βρει. Παράλληλα η Ειρήνη φτάνει στο σπίτι του Νίκου για να του ζητήσει να βοηθήσει τον Οδυσσέα και πέφτει για πρώτη φορά πάνω στην Ιωάννα.

Δείτε επίσης: Η γαλλική καταγωγή, η κακοποιητική συμπεριφορά και οι κρίσεις πανικού: Τα πάντα για την πρωταγωνίστρια του «Μετά τη Φωτιά», Άλκηστις Ζιρώ

Η αποκάλυψη της πρωταγωνίστριας Ντόρας Μακρυγιάννη για την κρίση ηλικίας και το ενδεχόμενο γάμου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, ήταν το βράδυ της Τρίτης 24/10 η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Μετά τη Φωτιά". Η ηθοποιός στη συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής ενώ μίλησε και για τον ρόλο της στη σειρά.

«Φέτος έχω πάθει κρίση ηλικίας. Ξανασυστήνομαι με εμένα. Μπήκε και στη ζωή μου και η ψυχανάλυση, που έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα. Ένιωθα ότι το έχω ανάγκη. Ήθελα να δουλέψω περισσότερο με εμένα. Να με ξαναγνωρίσω πραγματικά» ανέφερε αρχικά,

«Έμεινα έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης. Το έχω ρίξει στη δουλειά αλλά μια χαρά είμαι και στην προσωπική μου ζωή. Αυτή η περίοδος, είναι μια περίοδος αλλαγών για μένα. Είμαι σε μια καλή φάση προσωπικά. Είμαι καλά… Ο γάμος δεν είναι ακόμα στο μυαλό μου… Είμαι τυχερή γιατί ούτε οι γονείς μου με πιέζουν σε αυτό το κομμάτι, ούτε εγώ έχω τη νοοτροπία ότι πρέπει να κάνω παιδί γιατί περνάνε τα χρόνια, όταν το θελήσω, θα έρθουν όλα… Δεν έκανα ποτέ μελλοντικά σχέδια γιατί με αγχώνει, σκέφτομαι το τώρα»

«Μου λείπει η ανεμελιά της νεανικής μου φάσης γιατί ήρθαν όλα πολύ απότομα και έχω μείνει ακόμα στα 27-28. Ήρθαν όλα πού απότομα και δεν έχω καταλάβει τίποτα… Αυτό το σοκ το έπαθα στα φετινά μου γενέθλια που είδα το 32, και λέω, τι 32, πότε;».

«Την περίοδο του κορονοϊού τα πέρασα δύσκολα. Ευτυχώς ήμουν μαζί με την αδελφή μου, ζήλευα τους φίλους μου που ήταν στην επαρχία».