Ο παράδεισος των κυριών (26/10): «Αν φοράς παντελόνια έλα έξω» - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Ντίνο και Φώτη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (26/10): «Αν φοράς παντελόνια έλα έξω» - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Ντίνο και Φώτη

Μιράντα και Ντίνος υιοθετούν παιδί, οι Μπουραντάδες περνάνε δύσκολα με την εξαφάνιση του Άγη, ενώ η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με μια τεράστια αποκάλυψη. Καταιγισμός εξελίξεων στο σημερινό 26/10 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών.

Οι σημερινές 26/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 24

Η Μιράντα και ο Ντίνος αποφασισμένοι ότι θέλουν να γίνουν γονείς κάνουν το επόμενο βήμα και ζητούν από τον Βύρωνα να κανονίσει τις διαδικασίες για να μπορέσουν να υιοθετήσουν ένα παιδί. Παράλληλα στο σπίτι των Μπουραντάδων το κλίμα συνεχίζει να είναι βαρύ μετά την εξαφάνιση του Άγη και θα γίνει ακόμα χειρότερο μετά από μία επίσκεψη που δέχεται ο Χριστόφορος. Ο Μάρκος πηγαίνει έξαλλος γιατί ο Αγης δεν πήγε να αναγνωρίσει το παιδί του: “μην τολμήσει κανείς και πλησιάσει το μωρό. Δεν είναι έγγονι σου κύριε Μπουραντά. Εχει τόσο καιρό που γέννησε η Γεωργία και δεν πάτησε κανείς σας να δει το παιδί” του λέει και τους κάνει τεράστια φασαρία.

Η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη αποκάλυψη, ενώ ο Χριστόφορος προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, καθώς η Στέλλα του κάνει παράπονα για την Αμαλία: “Δεν με θέλει, δεν με υπολογίζει σε τίποτα, όλο με διώχνει από κοντά της και επίτηδες με αφήνει στο μαγαζί και φεύγει” του λέει δήθεν στεναχωρημένη κι έτοιμη να βάλει τα κλάμματα.

Ετσι λίγο μετά ο Χριστόφορος βάζει την Στέλλα και την Αμαλία να κουβεντιάσουν αυτά που τους απασχολούν: “Αδελφές είστε να κοιτάξετε να τα βρείτε” τους λέει.

Λίγο μετά η Στέλλα ανακαλύπτει ένα μυστικό της Ζαχαρούλας: “Καλά δεν ντρέπεσαι να σηκώνεις τα μάτια σου σε παντρεμένο άνθρωπο; Ο κύριος Βύρωνας είναι σοβαρός” της λέει και την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ η Όλγα μετά από το ισχυρό σοκ που δέχεται από τον Πάρη και την κατάσταση του μετά το Μπραζίλ, αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να τα ξαναβρεί ο γιός με την Γεωργία.

Δείτε επίσης: Η Πολυξένη γίνεται ιερόδουλη - «Σου έχω μια δουλειά με πολλά λεφτά»