Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω σκότωσε την γυναίκα του Γιωργίκη - Τα μανιτάρια που την "έστειλαν" στο θάνατο

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω σκότωσε την γυναίκα του Γιωργίκη - Τα μανιτάρια που την

Η Χάδω είναι μια γυναίκα σκληρή, κυρίως με τον αδελφό της κι αυτό γιατί βαθιά μέσα της τον θεωρεί υπαίτιο για τη δυστυχία της. Πίσω από το αυστηρό της πρόσωπο κρύβεται μια ιστορία πάθους και μίσους που την οδήγησε στον φόνο, όπως θα σας αποκαλύψουμε αποκλειστικά για την σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλλη/TV24

Η Χάδω δείχνει να μην έχει τρυφερότητα και αγάπη για κανέναν. Ηταν το αγαπημένο παιδί του πατέρα της, που της είχε μεγάλη αδυναμία. Κακομαθημένη και δύστροπη από μικρή, μεγάλωσε με σιδερένια πειθαρχεία. Μόνο ένας ήταν αυτός που μαλάκωσε την ψυχή της και τον αγάπησε με πάθος. Ολα άρχισαν πριν από 15 χρόνια, τότε που ο έρωτας φώλιασε στην καρδιά της και παραδόθηκε άνευ όρων.

Εκείνος που την έκανε να μαλακώσει η ψυχή της και να δείξει το καλό της πρόσωπο ήταν ο Ανέστης (Γιάννος Περλέγκας), ένας όμορφος νεαρός άντρας που ήταν εργάτης στα κτήματα του πατέρα της. Φυσικά ο Ανέστης δεν πληρούσε τις προδιαγραφές του καλού γαμπρού που ήθελε ο Προβιός για την κόρη του. Ομως η Χάδω, τρελά ερωτευμένη με τον Ανέστη, κατάφερε τον πατέρα της να τον δεχτεί. Τον παντρεύτηκε και ένιωθε πολύ ευτυχισμένη. Ηθελε μάλιστα πολύ να κάνει παιδιά μαζί του, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Γιωργίκης από την άλλη ήταν παντρεμένος την Ευγενία, η οποία δεν περνούσε πολύ καλά στον γάμο της. Παρ’ όλα αυτά, έκανε υπομονή για χάρη του γιου της, του Χρηστάκη.

Δείτε επίσης στο σημερινό 26/10 επεισόδιο: «Αυτή το έκανε! Το άκουσα που το έλεγε...» - Αυτό το πρόσωπο "πρόδωσε" την σχέση Ιουλίας & Γρηγόρη

Το προξενιό της Ιουλίας

Το θανάσιμο μυστικό στο Προξενιό της Ιουλίας

Η μοίρα είχε άλλα γραμμένα για τα δύο αδέλφια, τον Γιωργίκη και τη Χάδω. Ο Ανέστης και η Ευγενία ερωτεύτηκαν και αγαπήθηκαν πολύ. Οι δυο τους έκαναν όνειρα να φύγουν από το σπίτι των Προβιών και να ζήσουν μαζί για πάντα. Την παράνομη ερωτική σχέση όμως αντιλήφθηκε η Χάδω, η οποία δεν θα άφηνε με κανέναν τρόπο τον Ανέστη να φύγει μακριά της και να της τον πάρει άλλη γυναίκα. Το μίσος φώλιασε μέσα της. Εστειλε τη Στεφανία να μαζέψει μανιτάρια. Εκείνη πήγε μαζί με τον Χρηστάκη.

Οι δύο γυναίκες τα μαγείρεψαν, αλλά στο πιάτο της Ευγενίας έβαλαν και ένα δηλητηριασμένο. Η γυναίκα πέθανε μετά από φριχτούς πόνους. Το αγοράκι από τότε μέχρι σήμερα που έγινε άντρας πιστεύει ότι αυτός ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο της μητέρας του καθώς μάζεψε κι εκείνος μανιτάρια.

Οι δύο γυναίκες όμως ξέρουν την αλήθεια. Υστερα από τον θάνατο της Ευγενίας, ο Ανέστης έφυγε από το σπίτι και κανείς έκτοτε δεν ξέρει πού βρίσκεται. Μέχρι που θα εμφανιστεί ξανά. Ολα αυτά τα χρόνια, μην αντέχοντας τον χαμό της αγαπημένης του, είχε κλειστεί σε μοναστήρι κι έγινε καλόγερος. Ομως τώρα θα επιστρέψει και θα αναστατώσει τόσο τη ζωή τόσο της Χάδως όσο και του Γιωργίκη που δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια του αφού τον θεωρεί υπεύθυνο για την καταστροφή της οικογένειάς του. Ομως και η Χάδω θεωρεί υπεύθυνο για τη δυστυχία της τον αδελφό της αφού η γυναίκα του της έκλεψε τον μοναδικό άντρα που αγάπησε.