Μετά τη Φωτιά: «Ρε τι βλέμματααα» - Η ανεξέλεγκτη χημεία του Οδυσσέα & της Ειρήνης ''μούρλανε'' τους twitterάδες

Έπεσαν βροχή τα σχόλια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μετά τη Φωτιά: «Ρε τι βλέμματααα» - Η ανεξέλεγκτη χημεία του Οδυσσέα & της Ειρήνης ''μούρλανε'' τους twitterάδες

Μπορεί το σενάριο της νέας σειράς του ΑΝΤ1 ''Μετά τη Φωτιά''να έχει αρκετά σκληρές σκηνές, ωστόσο το κοινό έχει αντιληφθεί, πως ένας έρωτας ανθίζει ανάμεσα στον Οδυσσέα και στην Ειρήνη με το επεισόδιο της Πέμπτης (26/10) να είναι πολλά υποσχόμενο.

Μετά λοιπόν από την ψευδή κατάθεση του Πέτρου, ο Θάνος πηγαίνει στο μαγαζί του Οδυσσέα και τον συλλαμβάνει ως υπεύθυνο για τη φωτιά, μπροστά στα μάτια της Ειρήνης. Η κοπέλα δεν χάνει χρόνο και αναλαμβάνει ως δικηγόρος την υπεράσπισή του.

Οι δύο ήρωες λοιπόν ανταλλάσσουν όλο νόημα βλέμματα, όπως και κουβέντες με το twitter να ''λιώνει''. Τα σχόλια στην πλατφόρμα έπεσαν βροχή, καθώς Οδυσσέας και Ειρήνη έχουν μοναδική χημεία και είμαστε ακόμα στην αρχή...(δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για την Άλκηστι Ζιρώ).

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη νέα σκηνή Οδυσσέα και Ειρήνης στο ''Μετά τη Φωτιά''

Παρασκευή 27/10 Επεισόδιο 8

Η Ειρήνη ψάχνει να βρει μάρτυρες για να αθωώσει τον Οδυσσέα, με τον οποίο έρχονται πιο κοντά. Η κακή αρχή που έγινε με την γνωριμία τους έχει μείνει πλέον στο παρελθόν αφού ο ένας βλέπει πιο καθαρά τον χαρακτήρα και τις ευαισθησίες του άλλου. Την ίδια στιγμή Ανθή, πιεσμένη από τη συμπεριφορά του Απόστολου, είναι έτοιμη να φύγει από το σπίτι της Φαίδρας. Η Ιωάννα πάλι πείθεται ότι η μόνη ρεαλιστική λύση για να είναι με την Ιόλη είναι να γυρίσει στον Αρη και είναι έτοιμη να το κάνει αφού δεν μπορεί στιγμή μακριά από την κόρη της. Στο μεταξύ ο Οδυσσέας που αναρωτιέται ποιος μπορεί να του έστησε αυτή την πλεκτάνη, φτάνει στα ίχνη του Πέτρου και εκείνος του αποκαλύπτει ότι έδρασε κατ’ εντολή του Αλέξανδρου Βενιέρη.