Έρωτας Φυγάς (27/10): «Θα με παντρευτείς;» - Παίρνουν επιτέλους την απόφαση να στεφανωθούν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (27/10): «Θα με παντρευτείς;» - Παίρνουν επιτέλους την απόφαση να στεφανωθούν

Στο σημερινό 27/10 επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς που παίζει στο OPEN, όσο ο Στέφανος αγωνιά για την τύχη του ανιψιού του, ο Φάνης φέρνει έναν από τους οικοπεδοφάγους αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη.

Οι σημερινές 27/10 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 36

Εκείνος, ομολογεί και αποκαλύπτει ποιος είναι ο εγκέφαλος και γιατί προσπαθούν να αρπάξουν τη γη από το Κιάρι. Ολοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν τον υπεράνω υποψίας ηθικό αυτουργό. Παράλληλα ο Ιάσονας, κάνει το επόμενο βήμα για να βγάλει τη Μαργέτα από τη μέση. Με τη βοήθεια της επιστήμης και παρουσία μαρτύρων, βάζει μπροστά το ύπουλο σχέδιο του, να τη βγάλει τρελή. Μέσα σε όλα η Αννα ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει για τον Νικόλα και το πόσο υπέφερε όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο. «Δεν το περίμενα αυτό» λέει του πατέρα της. «Νοιάζεται για σένα κι ας έχετε χωρίσει» της απαντάει εκείνος.

Ο Στέφανος πάλι έχει άλλα στο μυαλό του κι επειδή έχει πάρει την απόφασή του πλέον προχωράει στη δράση. Κάνει επιτέλους μια πρόταση στη Μαργέτα που και οι δύο την περίμεναν πολύ καιρό. «Μαργέτα ξέρεις ότι πάντοτε στην καρδιά μου είχα εσένα. Ο,τι κι αν έγινε ας το αφήσουμε πίσω. Τι λες να ολοκληρώσουμε αυτό που την πρώτη φορά αφήσαμε στη μέση; Θέλεις ακόμα να γίνεις γυναίκα μου;» τη ρωτάει. «Είναι το μόνο που θέλω» του απαντάει εκείνη και πέφτει την αγκαλιά του. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και την επόμενη μέρα ανακοινώνει τα ευχάριστα.

Δείτε σε αποκλειστικό: Φρίκη - Ο Μάρκος σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας

Σούπερ αποκλειστικό - Ιάσονας και Φάνης είναι αδέρφια!

Ο Φάνης εμφανίστηκε μυστηριωδώς και συστήθηκε ως ανιψιός του Στέφανου Παράσχου. Ομως κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τους λόγους που τον έφεραν στη Μεσσήνη. Και μόνο για καλό δεν είναι!

Από τότε που ο Φάνης έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή, έχει καταφέρει να γίνει σύμμαχος του Στέφανου και του Μάρκου και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Πλέον οι τρεις τους αντιμετωπίζουν μαζί όποιον εχθρό επιχειρεί να τους βλάψει. Γίνεται, σχεδόν, μέλος της οικογένειάς τους και εγκαθίσταται για τα καλά στη Μεσσήνη, παρόλο που συνεχώς αναφέρει ότι είναι περαστικός.

Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι ο Φάνης έχει έρθει με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό, γεγονός που κανείς δεν γνωρίζει. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο συζητεί για τις κινήσεις του και του λέει τα σχέδιά του δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Επικοινωνούν μόνο τηλεφωνικά.

Ο Φάνης μισεί θανάσιμα τον Ιάσονα, καθώς τους συνδέει ένα καλά θαμμένο μυστικό που ξέρει μόνο ο ίδιος. Στόχος του είναι να πάρει εκδίκηση από εκείνον γιατί εξαιτίας του έζησε στη σκιά, χωρίς οικογένεια.

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: «Είσαι ένας προικοθήρας! Κάθαρμα!» - Ο ματωμένος γάμος, η κραυγή αγωνίας και η ευτυχία που γίνεται εφιάλτης

Έρωτας φυγάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ιάσονας και Φάνης είναι αδέρφια!

Το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Φάνης θα πέσει ως κεραυνός εν αιθρία στο Κιάρι. Κι αυτό γιατί ο Ιάσονας είναι αδελφός του. Ο Γεώργιος Δεμερτζής ήταν και δικός του πατέρας. Ο Φάνης είναι εξώγαμος γιος του, ένα παιδί που ποτέ δεν αναγνώρισε, αν και γνώριζε την ύπαρξή του. Κι ενώ ο Φάνης μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στη ζωή του, καθώς δεν είχε με τη μητέρα του ούτε να φάνε, ο Ιάσονας από την άλλη, ως ο νόμιμος γιος και διάδοχος του Κιάρι, τα είχε όλα.

Ο Φάνης νιώθει κατάφωρα αδικημένος γι’ αυτό και αφού δεν μπορεί να βλάψει τον πατέρα του που έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, όταν εκείνος ήταν ακόμη παιδί, στόχος του είναι ο κληρονόμος του. Ο Φάνης έρχεται στο Κιάρι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί, καταστρέφοντάς τον.

Το σκληρό παρελθόν

Ένα βράδυ, σε ηλικία 6 ετών, ο άντρας που μέχρι τότε ο Φάνης ήξερε σαν πατέρα του, διώχνει τον ίδιο και τη μητέρα του, καθώς έχει μάθει πως το παιδί δεν είναι δικό του. Μπορεί ο Φάνης να ήταν μικρός, αλλά θυμάται με κάθε λεπτομέρεια τα όσα είχαν γίνει. Η μητέρα του, μην έχοντας πού να μείνει, πάει στο σπίτι του Γεώργιου Δεμερτζή προκειμένου να βοηθήσει την ίδια και το παιδί τους.

Όμως, ο οικονόμος του τη διώχνει κακήν κακώς και μάλιστα της ζητά να μη φωνάζει μη και την ακούσει η Μαργέτα. Πολλά χρόνια αργότερα και ενώ η μητέρα του Φάνη ήταν ετοιμοθάνατη, ο Φάνης της υπόσχεται πως θα εκδικηθεί τον Γεώργιο Δεμερτζή και θα αποκαταστήσει την αδικία που συνέβη πριν χρόνια...

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό TiViSirial