Maestro: Πατέρας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης (Φωτογραφία)

Σούπερ spoiler για τον τρίτο κύκλο!

Maestro: Πατέρας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης (Φωτογραφία)

Το Maestro θα βγει στον αέρα του MEGA στις αρχές του 2024 και αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου. Οι ιστορίες των ηρώων συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές. Μάλιστα, ο δημιουργός της σειράς έδωσε spoiler.

Στις backstage φωτογραφίες βλέπουμε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να κρατά ένα μωρό αγκαλιά και η περιέργεια των θεατών χτύπησε "κόκκινο" για την εξέλιξη του ρόλου του.

Να θυμίσουμε ότι στο τέλους του πρώτου κύκλου, η Αλεξάνδρα ανακοίνωσε στον Ορέστη ότι είναι έγκυος. Έτσι, δημιουργείται ένα μεγάλο ερωτηματικό για το πως το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τη ζωή του κι αν πράγματι είναι δικό του το μωρό, γράφει το TV24 και η Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Η φωτογραφία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το μωρό

Από το ''Αυτή η νύχτα μένει'' στο Maestro

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Maestro έχουν ξεκινήσει και μάλιστα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πολύ πρόσφατα φρόντισε να μας δώσει ένα καυτό spoiler για τη συνέχεια της σειράς, που θα μας καταπλήξει.

Το σενάριο ήδη από τον πρώτο κύκλο είχε πολύ ενδιαφέροντα σημεία, η σειρά γυρίστηκε σε πολύ ωραία σημεία της Ελλάδας και όσο για το καστ τα λόγια είναι περιττά με τους ηθοποιούς να χαρίζουν αξεπέραστες ερμηνείες.

Προσθήκες ηθοποιών θα δούμε στη δεύτερη σεζόν και μάλιστα σιγά σιγά γίνονται οι διαρροές με ηθοποιό από τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' να μπαίνει στο Maesrto και να το ανακοινώνει την Κυριακή 25/6 στο Καλύτερα δε γίνεται!

Ο λόγος για τον Κώστα Μπερικόπουλο, τη μεγάλη αγάπη της Διαμάντως.

«Θα είμαι στη δεύτερη σεζόν του Maestro. Δε θα κάνω spoiler. Είναι ένας βασικός ρόλος, ο οποίος θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας», είπε ο Κώστας Μπερικόπουλος.