Η γη της ελιάς (29/10): «Εγώ φονιάς δεν γίνομαι» - Ένα βήμα πριν την πιο συγκλονιστική δολοφονία...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (29/10): «Εγώ φονιάς δεν γίνομαι» - Ένα βήμα πριν την πιο συγκλονιστική δολοφονία...

Σήμερα Κυριακή 29/10 η Γη της ελιάς, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του MEGA με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές (δείτε όλα τα επεισόδια της εβδομάδας). Στάθης και Ιουλία προσπαθούν να φέρουν την κόρη τους κοντά τους, ενώ από την άλλη ο Ισίδωρος κάνει σχέση για τον ίδιο και την Αμαλία....

Οι σημερινές 29/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 29

Ο Πότης και η Αννα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους φίλους τους στα μπάτσελορ πάρτι που ετοιμάζουν. Ωστόσο, ο Πότης διατηρεί ακόμα τις αμφιβολίες του για το αν τελικά η Αννα θα πάει στην εκκλησία ή θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού. Στο μεταξύ ο Στάθης υπόσχεται στην Ιουλία: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να πείσω την Αριάδνη να με ακούσει».

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν άδεια από τον στρατό και επιστρέφουν στο χωριό για να παρευρεθούν στον γάμο. Ο Σωτήρης όμως καιροφυλαχτεί για να πραγματοποιήσει τον στόχο του.

Στο μεταξύ η Αμαλία καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και ο Ισίδωρος της ανακοινώνει: «Μόλις πάρεις εξιτήριο θα έρθεις να μείνεις στο σπίτι μου, μέχρι να γίνεις εντελώς καλά. Δεν σ’ αφήνω μόνη σου και δεν δέχομαι κουβέντα».

Την ίδια ώρα η Δήμητρα και ο Κουράκος, παρά την απόφασή τους να κρατήσουν αποστάσεις, βρίσκονται για μια ακόμη φορά ερωτικά. Η Βασιλική ετοιμάζει τεράστια έκπληξη στην Αννα για το γλέντι του γάμου, όμως η Αννα δεν φαίνεται έτοιμη να παντρευτεί.

Δείτε επίσης: «Κοίτα που ο Στάθης την εχει γκόμενα» - Διαλύεται ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης

Πυροβολούν τον Φίλιππο και χαροπαλεύει

Ο Σωτήρης αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Φίλιππο, αλλά ο Μιλτιάδης κάνει τα πάντα για να τον αποτρέψει, μέχρι που η Χάιδω παίρνει τον νόμο στα χέρια της...

Από την Μαρία Μεταξινητού/TV24

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν άδεια από τον στρατό και επιστρέφουν στο χωριό για να παρευρεθούν στον γάμο της Αννας και του Πότη. Την ίδια στιγμή όμως ο Σωτήρης καιροφυλαχτεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή που θα πετύχει τον Φίλιππο μόνο για να πάρει την εκδίκησή του. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος πηγαίνει στους πορτοκαλεώνες κι εκεί ο Σωτήρης βρίσκει τη στιγμή που έψαχνε και προσεγγίζει τον Φίλιππο κρατώντας όπλο: «Το αίμα ξεπλένεται με αίμα. Με λένε Σωτήρη Βαφέα, σου λέει κάτι αυτό;», του λέει και ετοιμάζεται να τον εκτελέσει εν ψυχρώ.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Η Ιουλία υπέγραψε την υιοθεσία της κόρης της!

Στο μεταξύ η απουσία του Σωτήρη από τον ελαιώνα κάνει τον Μιλτιάδη να υποψιαστεί ότι ετοιμάζει κάποιο σχέδιο. Παρατάει τα πάντα και χωρίς να διστάσει πηγαίνει και τα λέει όλα στη Χάιδω, αποκαλύπτοντας την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητά του αλλά και του Σωτήρη: «Είναι ο αδελφός του Βαφέα και θέλει τον γδικιωμό. Αυτός είναι πίσω από όλα όσα έχουν γίνει», ομολογεί στη Χάιδω. Ο Φίλιππος βρίσκεται ήδη σε θανάσιμο κίνδυνο και η Χάιδω παίρνει την καραμπίνα και τρέχει να τον βρει για να αποτρέψει το φονικό.

Την ώρα που φτάνει στα κτήματα με τα πορτοκάλια, ο Σωτήρης ήδη έχει πυροβολήσει τον Φίλιππο και είναι έτοιμος να του δώσει τη χαριστική βολή, όταν φτάνει η Χάιδω με το όλο στο χέρι. Χωρίς να χάσει λεπτό, η Χάιδω τον πυροβολεί πριν εκείνος σκοτώσει τον γιο της και παράλληλα φτάνει και η αστυνομία. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η Χάιδω οδηγείται με χειροπέδες στο κρατητήριο. Στη συνέχεια ο Κουράκος ανακρίνει τον Μιλτιάδη κι εκείνος του εξομολογείται τη μισή αλήθεια, ακριβώς ό,τι συμφώνησαν με τη Χάιδω, ενώ η Βασιλική και ο Παρασκευάς τρέχουν στο πλευρό του Φίλιππου στο νοσοκομείο, που είναι βαριά χτυπημένος και χαροπαλεύει. Την ίδια στιγμή ο Λυκούργος μαθαίνει τα νέα για τον Φίλιππο και πηγαίνει να δει τη Χάιδω, όμως αρχίζουν να τον ζώνουν τα φίδια σχετικά με την εμπλοκή της στην υπόθεση: «Επειδή πρόκειται να σε αναλάβω και ξέρω ότι αυτός που πυροβόλησες είναι ο αδελφός του Βαφέα. Πες μου τώρα, όλη την αλήθεια!», της τονίζει.

Η Γη της ελιάς mega