Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Μπετίνα αποκαλύπτει στον Λάκη ότι γνώριζε για τη στρίπερ - Του πετάει τις φωτογραφίες

Τα δυο νέα επεισόδια πριν παιχτούν μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Μπετίνα αποκαλύπτει στον Λάκη ότι γνώριζε για τη στρίπερ - Του πετάει τις φωτογραφίες

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Κάνε ότι κοιμάσαι, η ζωή στο Αλεξανδρινό Κολέγιο ταράσσεται για μια ακόμη φορά με τα όσα συμβαίνουν. Ο Νικόλας προσπαθεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο (δείτε πως τα πηγαίνει η σειρά σε τηλεθέαση).

Τα δυο νέα επεισόδια της σειράς της, ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι

Δευτέρα 30/10 Επεισόδιο 15

Η σχέση της Νάσιας με τον Μάκη γίνεται ακόμα πιο στενή, ανακαλύπτοντας ο ένας στον άλλο κάτι παραπάνω από έναν καλό φίλο. Η επιθετικότητα του Σταματάκη κλονίζει τη σχέση του Νικόλα με την Πέρσα. Η Δάφνη πάλι χρησιμοποιεί την πολιτική της θέση, για να κάνει παράπονα στον αρμόδιο υπουργό σχετικά με τη συμπεριφορά του Ισσαρη και του Τμήματος Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών στη δολοφονική επίθεση εναντίον της.

Στο μεταξύ η Μπετίνα αποκαλύπτει στον Λάκη ότι γνώριζε για τη νύχτα που πέρασε με τη στρίπερ και του δείχνει τις φωτογραφίες που της άφησαν, ενώ η Αμάντα λέει στον πατέρα της ότι δεν εμπιστεύεται τον συνεργάτη του. Μέσα σε όλα, η ένταση στη σχέση της Εφης με τη μητέρα της επιδεινώνεται, όσο οι πληροφορίες εναντίον του πατέρα της πληθαίνουν και στο στόχαστρό της μπαίνει ο Λημνιός. Εκείνος, όμως, προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Παράλληλα ο Κάσδαγλης προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες του Νικόλα για την Πέρσα και την υπερασπίζεται, ενώ η Ζωή επιτίθεται στον Τόλη, αμφισβητώντας τη βιολογική του σχέση με τη μητέρα της. Η φιλία της Δέσποινας με τον Ικαρο αποκαθίσταται κι ένα καινούριο βίντεο που θα ταράξει τη ζωή στο Αλεξανδρινό Κολέγιο.

Τρίτη 31/10 Επεισόδιο 16

Ο Νικόλας δίνει στην Αννα τις αποδείξεις ότι ο Λημνιός σκότωσε τους δύο άντρες. Ο Σταματάκης προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του με την Πέρσα και να συμφιλιωθούν ξανά. Στο Αλεξανδρινό Κολέγιο αρχίζει έρευνα για το βίντεο που διέρρευσε με τη Μαργαρίτα και τον Σταύρο. Ανησυχώντας ότι η μαθήτρια έπεσε θύμα βιασμού, η Πέρσα την πιέζει να της πει τι προηγήθηκε πριν από την καταγραφή.

Μέσα σε όλα, ο Σταύρος απειλεί να καρφώσει τον Λάμπη, επειδή η Μαργαρίτα στο βίντεο έχει κάνει χρήση των ναρκωτικών που εκείνος της έδωσε, ενώ η Δάφνη προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην εμπιστοσύνη της για τον Λημνιό και τις φήμες για τον πρώην σύζυγό της που απειλούν την πολιτική της δραστηριότητα.

Στο μεταξύ η Εφη καβγαδίζει με τις φίλες της παίρνοντας το μέρος του Σταύρου και αμφισβητώντας ότι βίασε τη Μαργαρίτα. Ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει τη Μαργαρίτα, αλλά εμποδίζει τους μαθητές να περιθωριοποιήσουν τον Σταύρο και να τον διώξουν με υπογραφές.