Η Παραλία: «Το τραύμα σου είναι ακόμα νωπό! Πρέπει όμως να συνεχίσεις» - Η συγκινητική σκηνή για το θάνατο της Αντιγόνης

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία: «Το τραύμα σου είναι ακόμα νωπό! Πρέπει όμως να συνεχίσεις» - Η συγκινητική σκηνή για το θάνατο της Αντιγόνης

Οι παράνομες δραστηριότητες του Μαρκ μπαίνουν στο στόχαστρο της Ναταλί, ενώ ο Καραχάλιος είναι έτοιμος να αποκαλύψει την αλήθεια για τη Ρηνιώ, με τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, Η Παραλία, που παίζει στην ΕΡΤ, να είναι καταιγιστικές (δείτε πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις στην σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία

Δευτέρα 30/10 Επεισόδιο 37

Είναι ο πρώτος χειμώνας που τα Μάταλα έχει πολλούς επισκέπτες και οι επιχειρήσεις ακμάζουν. Ο Λοΐζος αντιμετωπίζει την κοινωνικότητα της Ελένης με καχυποψία, χωρίς να αντιλαμβάνεται τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει για τη δική του πολιτική ανέλιξη. Ενα γράμμα από το Λονδίνο αναστατώνει την Υπατία, φέρνοντάς της αναμνήσεις από τη ζωή που έχει αφήσει πίσω της. «Ισως θα έπρεπε να πάω κάποια στιγμή πίσω, έστω και για λίγο. Εχω ανθρώπους εκεί που με περιμένουν και που με στήριξαν», λέει στον πατέρα της και αυτός συνειδητοποιεί πως μάλλον έχει δίκιο. Η Ναταλί υποψιάζεται τις παράνομες δραστηριότητες του Μαρκ και ανησυχεί ακόμα περισσότερο για τις επιπτώσεις της συμπεριφοράς του στη διαχείριση του Café.

Τρίτη 31/10 Επεισόδιο 38

Η διακίνηση ναρκωτικών στο κοινόβιο των χίπηδων απειλεί όλη την κοινότητα και ο Χάρι είναι ανήσυχος. Οι προετοιμασίες για την πρωτοχρονιά βρίσκονται σε εξέλιξη και το χωριό είναι σε εορταστική διάθεση, έτοιμο να αφήσει πίσω τον δύσκολο χρόνο που έχει σημαδέψει άπαντες. Στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, στο σπίτι του Αρχοντάκη, καλεσμένος είναι και ο Καραχάλιος, γεγονός που δημιουργεί ανασφάλεια σε Νικολίνα και Δημητρό. Τα φαντάσματα του παρελθόντος καταδιώκουν τον Γράντο.

Τετάρτη 1/11 Επεισόδιο 39

Η πρωτοχρονιά αυτή είναι η αφορμή για ένα μεγάλο χίπικο πάρτι στο Mermaid Café, με πολλούς γνώριμους και ντόπιους καλεσμένους. Η μνήμη της Αντιγόνης και της Ρηνιώς εξακολουθεί να είναι ζωντανή στις καρδιές των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Πέμπτη 2/11 Επεισόδιο 40

Η πρώτη ημέρα του χρόνου ξεκινάει για την οικογένεια Αρχοντάκη με ανοιχτές τις πληγές που άφησε ο άδικος χαμός της Αντιγόνης. Η Νικολίνα προσπαθεί να καθησυχάσει τον γιο της. «Το τραύμα σου είναι ακόμα νωπό», του λέει και συνεχίζει: «Δώσε χρόνο μέσα σου να συνηθίσει την απώλεια. Η Αντιγόνη είναι γύρω σου ακόμα και αν δεν τη βλέπεις. Πρέπει όμως, γιε μου, να συνεχίσεις». Οι κάτοικοι του χωριού αλλά και οι χίπηδες προσπαθούν να ανακάμψουν από την προηγούμενη βραδιά και να απολαύσουν την πρώτη μέρα του νέου έτους. Ωστόσο, η Ναταλί βρίσκεται σε απόγνωση όσον αφορά στη διαχείριση του καφέ και τη συμπεριφορά του Μαρκ και νιώθει εγκλωβισμένη, σε αδιέξοδο. Ταυτόχρονα, ο Καραχαλιός είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει όλα όσα κρύβονται πίσω από τον φόνο της Ρηνιώς.