Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα σημαδεύει τον Νικόλα με όπλο - Ο εφιάλτης του βιασμού επιστρέφει

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα σημαδεύει τον Νικόλα με όπλο - Ο εφιάλτης του βιασμού επιστρέφει

Ο Σωτήρης διαβάζει το ημερολόγιο της Ηλέκτρας και αντιλαμβάνεται τα συναισθήματά της. Αντίθετα, εκείνη ζει ξανά τον εφιάλτη του βιασμού της από τον Νικόλα. Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, Ηλέκτρα είναι ραγδαίες (δείτε πως τα πηγαίνει η σειρά σε τηλεθέαση).

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα

Δευτέρα 30/10 Επεισόδιο 17

Η Πόπη παίζει τη ζωή της κορόνα γράμματα, κατηγορώντας ευθέως τον Νικόλα, όχι μόνο για τη φωτιά αλλά και για τη στημένη ληστεία. Την ίδια ώρα, η βραδιά των αρραβώνων Βασίλη-Ουρανίας δεν εξελίσσεται καλά. Ο Βρεττός ζητάει από τον Σωτήρη να υπεξαιρέσει χρήματα από το ταμείο του δήμου. Ο Νικόλας αντιλαμβάνεται πως κινδυνεύει να αποκαλυφθούν πλέον όλα. Η Ηλέκτρα ξεκινάει να διδάσκει την ώρα που ο Σωτήρης παραβιάζει το ημερολόγιό της.

Τρίτη 31/10 Επεισόδιο 18

Ο Νικόλας πετάει υπονοούμενα στον Παύλο, ότι εδώ και χρόνια είναι εραστές με την Ηλέκτρα. Η Ηλέκτρα είναι σαν καζάνι που βράζει με την αποκάλυψη του Σωτήρη ότι διάβασε το ημερολόγιό της. Ομως, εκείνο που θα την κάνει να χάσει εντελώς τα λογικά της, είναι όταν πιάνει την αδελφή της σε ερωτικό τετ α τετ με τον Νικόλα! Μέσα στον παραλογισμό της, παίρνει το πιστόλι του Σωτήρη και σημαδεύει τον Νικόλα, με το δάχτυλο στη σκανδάλη! Βρεττός καλεί τον Παύλο στο σπίτι του. Εκείνος δυσφορεί, μα δεν μπορεί να του το αρνηθεί.

Τετάρτη 1/11 Επεισόδιο 19

Ο Νικόλας αρχίζει να στρεβλώνει στην Κατερίνα την εικόνα που έχει για την αδελφή της. Ο Νικόλας μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ηλέκτρας. Οι προθέσεις του είναι ξεκάθαρες. Και ο εφιάλτης του βιασμού επιστρέφει.

Πέμπτη 2/11 Επεισόδιο 20

Τα γενέθλια της Ηλέκτρας ξεκινάνε με τους χειρότερους οιωνούς. Η ίδια συνειδητοποιεί τα χρόνια που πέρασαν, αλλά και το δυσοίωνο μέλλον που την περιμένει καθώς οι απειλές του Νικόλα θα συνεχίσουν να την καταδιώκουν.

Ο Βρεττός συνωμοτεί με τον Χάρη βάζοντας σε λειτουργία ένα σχέδιο, προκειμένου να ανακαλύψουν τον ένοχο της φωτιάς. Η Κατερίνα αποφασίζει να κάνει την επανάστασή της και η Ηλέκτρα κάνει ένα παράτολμο βήμα, ύστερα από το δώρο γενεθλίων του Παύλου.