Ο πρώτος απο εμάς: Η gay σκηνή ανάμεσα σε Αθανασίου & Γιαννάκο που κόπηκε το μοντάζ - Η απόφαση του ΑΝΤ1

Τι θα συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος απο εμάς: Η gay σκηνή ανάμεσα σε Αθανασίου & Γιαννάκο που κόπηκε το μοντάζ - Η απόφαση του ΑΝΤ1

Πολλά ήταν τα θετικά σχόλια που έλαβε η σειρά Ο πρώτος από εμάς για την gay σκηνή ανάμεσα στον Μάριο Αθανασίου και τον Αντώνη Γιαννάκο, που πρωταγωνιστούν το ζευγάρι. Βέβαια, μπορεί η συγκεκριμένη σκηνή στο κρεβάτι να έγινε viral για όλους τους θετικούς λόγους, ο ΑΝΤ1 πήρε την απόφαση να μην προβάλει αρκετές σκηνές ανάμεσα στο εν λόγω ζευγάρι.

Οι gay σκηνές στην σειρά, Ο πρώτος από εμάς

Μάλιστα, μια σκηνή που είχε γυριστεί κανονικά, τελικά την έκοψαν στο μοντάζ και δεν προβλήθηκε ποτέ στον αέρα του σταθμού.

Από την άλλη, το κανάλι πήρε την απόφαση πολλές gay σκηνές που είναι ακόμη πιο έντονα σεξουαλικές να μην της προβάλει στην μικρή οθόνη. Άγνωστο ωστόσο παραμένει αν τις δείξουν μέσα από το συνδρομητικό κανάλι.

Δείτε επίσης: «Ή μήπως αυτό φοβάστε;» - Η ανάρτηση "φωτιά" του Μάριου Αθανασίου για την σκηνή του φιλιού

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Κάτια και οΑλκης κρατούν τα προσχήματα, αλλά όχι για πολύ, την ώρα που ο Εβαν ετοιμάζει για την ημέρα του γάμου μια μεγάλη έκπληξη στη νύφη.

Το μπάτσελορ του Εβαν θα φέρει ευτράπελα, αλλά θα βοηθήσει την παρέα να ξεχάσει για λίγο την αρρώστια του Αλκη και αυτό είναι κάτι που το θέλουν όλοι. Μια βραδιά με ταινία, θα φέρει τον Τάσο και την Ελσα πιο κοντά, ενώ ο Εβαν θα προετοιμάσει την Κάτια για μια μεγάλη έκπληξη την ημέρα του γάμου τους.

Στο μεταξύ, ενώ γεφυρώνεται το χάσμα του Φίλιππου με την οικογένειά του, ο Νικόλας και η Ζωή αρχίζουν να απομακρύνονται. Η Σοφία πάλι προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από τον Νώντα, ενώ μια μυστηριώδης γυναίκα τούς συναντά τυχαία και σοκάρεται μπροστά στο θέαμα του απρόσμενου πλησιάσματός τους. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κάτια και ο Αλκης μοιάζουν να κρατούν τα προσχήματα, αλλά οι δυο τους θα ζήσουν ένα πρωινό που κανείς τους δεν είχε προσχεδιάσει.

Η Ελενα θέλει να απολύσει τη Μάρθα μετά από ένα λάθος που έκανε στο γραφείο. Η Σοφία πάλι παλεύει με τα συναισθήματά της όταν μαθαίνει, με τον χειρότερο τρόπο, πως ο Νώντας έχει γυναίκα και ότι μάλιστα περιμένει παιδί μαζί της. Η Ελσα με τη σειρά της απογοητεύεται από τη στάση του Τάσου που την αποφεύγει και που της υπενθυμίζει συνεχώς πως έχει κοπέλα. Οσο για την Αθηνά ανησυχεί για τον Αλκη καθώς την παράκουσε και έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του.

Μέσα σε όλα αυτά, η Ελενα προσπαθεί να αποτρέψει την Κάτια από το να παντρευτεί τον Εβαν και η γυναίκα του Νώντα βλέπει τον άντρα της και τη Σοφία να φιλιούνται μέσα στο αυτοκίνητο. Τους ακολουθεί και φτάνει στο σπίτι της Σοφίας όπου της ανοίγει ο Κοσμάς. Ο γάμος του Εβαν και της Κάτιας είναι σε εξέλιξη, όμως η Κάτια δείχνει να το έχει μετανιώσει. Τελευταία στιγμή, μπροστά σε όλους τους καλεσμένους είναι έτοιμη να ακυρώσει τα πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρώτος από εμάς: Νικόλας & Έλενα γνωρίζουν το κορίτσι που θα υιοθετήσουν! Ένας από τους δύο μετανιώνει την τελευταία στιγμή

Ο πρώτος από εμάς: Ένα τρακάρισμα, ένας νέος έρωτας και ένας... χωρισμός; Τα πρώτα επεισόδια του '24

Ο πρώτος από εμάς (30/11): Στιγμές τρόμου για την εγκυμονούσα Κάτια - Μεταφέρεται στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Ο Πρώτος από εμάς: Η Κάτια κάνει τεστ εγκυμοσύνης - Παίρνει το αποτέλεσμα στα χέρια της

Ο Πρώτος από εμάς: «Είμαι έγκυος» - Ανακοίωση ''βόμβα'' από την Κάτια

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Τέλος από τον ΑΝΤ1 Ο Τζώρτζης Ποφάντης

Ο Πρώτος από Εμάς (1/11): Ο γάμος του Έβαν και της Κάτιας είναι σε εξέλιξη

Ο πρώτος από εμάς: «Μπροστά στο μέλλοντα σύζυγό αφιερώνει τραγούδι στον εραστή της...» - Έγινε viral στο twitter η Αθηνά Οικονομάκου

O πρώτος από εμάς: «Διαλυστε μας κι άλλο, μπορείτε...» - "Λύγισε" το Twitter με την εξέλιξη της υγείας του Άκλη