Χαμός στα σχόλια στο Twitter με την ανατρεπτική πρόταση γάμου του Στέφανου στη Μαργιέτα στη σειρά "Έρωτας Φυγάς"

Δείτε τα σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χαμός στα σχόλια στο Twitter με την ανατρεπτική πρόταση γάμου του Στέφανου στη Μαργιέτα στη σειρά

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Έρωτας Φυγάς παρακολουθήσαμε σήμερα 30/10 με τις εξελίξεις να φέρνουν τα πάνω - κάτω στη ζωή των πρωταγωνιστών (δείτε εδώ τις εξελίξεις). Αναμφισβήτητα το highlight του επεισοδίου ήταν η πρόταση γάμου που έκανε ο Στέφανος στη Μαργιέτα.

Χαμός στα σχόλια στο Twitter με την ανατρεπτική πρόταση γάμου του Στέφανου στη Μαργιέτα

Συγεκριμένα ούτε έπεσε στα γόνατα, ούτε έφερε μονόπετρο, αλλά της ζήτησε να τον παντρευτεί στο πλαίσιο ενός σχεδίου για να απαλλαγούν από τους εκβιαστές! Φυσικά μια τεέτοια πρόταση δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους fans της σειράς στο Twitter.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις:

Τι θα δούμε αύριο 31/10

Η Νότα πλέον αρχίζει να χάνει την αυτοκυριαρχία της. Τα μυστικά της για τους φόνους των δύο συζύγων της έχουν βγει στη φόρα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η γυναίκα παίρνει βαριά ψυχοφάρμακα καθώς πάσχει από σχιζοφρένεια και η έλλειψη της φαρμακευτικής αγωγής τής δημιουργεί έξαρση, κάνοντας τον Στέφανο και τον Μάρκο να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. «Αυτή η γυναίκα είναι επικίνδυνη και μέσα στην παράνοιά της δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσει. Καλό είναι να έχουμε τον νου μας και να την προσέξουμε», τονίζει ο Παράσχος. Παράλληλα ο Ιάσονας προχωράει στο σχέδιο εγκλεισμού της μητέρας του σε ψυχιατρικό ίδρυμα θέλοντας να ακυρώσει τη διαθήκη της, με τη Μαργέτα να μην υποψιάζεται το παραμικρό. «Θα την αιφνιδιάσω. Θα μετανιώσει που έβαλε τον Μάρκο και τον Στέφανο πάνω από μένα και πάει να πετάξει την περιουσία του πατέρα μου», λέει στην Ουρανία.