Κάνε ότι κοιμάσαι (31/10): Ο Νικόλας δίνει στην Άννα τις αποδείξεις, ότι ο Λημνιός είναι ο δολοφόνος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (31/10): Ο Νικόλας δίνει στην Άννα τις αποδείξεις, ότι ο Λημνιός είναι ο δολοφόνος

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1, "Κάνε ότι κοιμάσαι", έχει σημειώσει ήδη από τα πρώτα επεισόδια συγκλονιστικές εξελίξεις και απόψε, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στο δέκατο έκτο επεισόδιο, θα έχουμε τεράστιες ανατροπές (δείτε την τηλεθέαση που σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο).

Οι σημερινές εξελίξεις, Τρίτη 31 Οκτωβρίου της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι

Επεισόδιο 16

Ο Νικόλας δίνει στην Αννα τις αποδείξεις ότι ο Λημνιός σκότωσε τους δύο άντρες. Ο Σταματάκης προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του με την Πέρσα και να συμφιλιωθούν ξανά. Στο Αλεξανδρινό Κολέγιο αρχίζει έρευνα για το βίντεο που διέρρευσε με τη Μαργαρίτα και τον Σταύρο. Ανησυχώντας ότι η μαθήτρια έπεσε θύμα βιασμού, η Πέρσα την πιέζει να της πει τι προηγήθηκε πριν από την καταγραφή.

Μέσα σε όλα, ο Σταύρος απειλεί να καρφώσει τον Λάμπη, επειδή η Μαργαρίτα στο βίντεο έχει κάνει χρήση των ναρκωτικών που εκείνος της έδωσε, ενώ η Δάφνη προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην εμπιστοσύνη της για τον Λημνιό και τις φήμες για τον πρώην σύζυγό της που απειλούν την πολιτική της δραστηριότητα.

Στο μεταξύ η Εφη καβγαδίζει με τις φίλες της παίρνοντας το μέρος του Σταύρου και αμφισβητώντας ότι βίασε τη Μαργαρίτα. Ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει τη Μαργαρίτα, αλλά εμποδίζει τους μαθητές να περιθωριοποιήσουν τον Σταύρο και να τον διώξουν με υπογραφές.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την gay ερωτική σκηνή στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι

Η Αμάντα είδε τον πατέρα της σε ερωτικές στιγμές με τον γυμναστή του σχολείου και το σοκ ήταν μεγάλο, όχι μόνο για την πρωταγωνίστρια, αλλά και για τους τηλεθεατές.

Υπήρχαν εκείνοι οι οποίοι αποθέωσαν τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη για την εξέλιξη αυτή, ενώ υπήρχαν και εκείνοι οι οποίοι θεώρησαν πως δεν θα έπρεπε να προβληθεί κάτι τέτοιο στην τηλεόραση. Βέβαια, υπήρχαν και εκείνοι που απλώς έμειναν άναυδοι με την τροπή που πήρε η υπόθεση.