Σασμός: Εξελίξεις στη ζωή της Στέλλας - Το spoiler από την Ευγενία Σαμαρά

«Η σκηνή του φόνου του Νικηφόρου μπορεί να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Σασμός: Εξελίξεις στη ζωή της Στέλλας - Το spoiler από την Ευγενία Σαμαρά

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ευγενία Σαμαρά, την οποία βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά "Σασμός", βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη τόσο για την επαγγελματική της ζωή, όσο και για τις εξελίξεις που έπονται στη σειρά.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά και το spoiler για το "Σασμό"

«Έκλαψε πολύς κόσμος χθες. Η βεντέτα αυτή, που συμβαίνει από ανθρώπους που έχουν έρθει, τον Ανδρέα, οπότε δεν έχω να πάρω θέση, όλοι θα σταθούν απέναντι στον άνθρωπο που ήρθε και τα ανακάτωσε όλα. Η Στέλλα θέλει τον Λάζαρο να τον κλείσει όσο πιο βαθιά γίνεται», είπε για το χθεσινό επεισόδιο της σειράς (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε).

«Πολύ δύσκολη σκηνή για το ρόλο της Βασιλικής, αλλά και για όσα θα της συμβούν μετά. Η σκηνή με το χαστούκι στην Αργυρώ δεν γυρίστηκε πολλές φορές, δεν ήταν τόσο δύσκολη, ήταν και λίγο "κλεμμένο" Έμεινε αυτή η σκηνή. Η Στέλλα είναι σε σοκ από τον φόνο, όποιος και να δει κάτι τέτοιο μπροστά του θα σοκαριστεί. Η σκηνή του φόνου του Νικηφόρου μπορεί να είναι σοβαρή, αλλά όταν μαζευόμαστε όλοι μαζί, γίνεται μία χαζομάρα και μπορεί να μας πιάσει νευρικό. Στη συγκεκριμένη σκηνή συνέβη. Τραυματίζεται και ο Στέλιος Μάινας και ο Νικηφόρος θανάσιμα, και παίρνω τηλέφωνο το ασθενοφόρο να πω "χτυπήθηκε ένας άνθρωπος" και έχω τον Μάινα απέναντι να μου λέει για δύο! Δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε με τον Στέλιο Μάινα, είναι ωραίο να υπάρχει μια ελαφρότητα στα βαριά γυρίσματα», υπογράμμισε για το χθεσινό επεισόδιο.

«Η Στέλλα, επειδή έχει οικογενειακές σχέσεις με όλους, αλλά και έχει νεύρα με τον Ανδρέα, θα προσπαθήσει να είναι κοντά σε όλους και να τους παρηγορήσει. Η Βασιλική θα πάει σε ένα κομμάτι πένθους, μίσους, οργής και εκδίκησης. Θα δούμε έναν άνθρωπο που λογικά, θα πάει σε αυτό το σημείο. Έχει πολλή οργή, θέλει να εκδικηθεί. Θέλει να κάνει πολλά. Μπορεί να φτάσει σε ακραίο σημείο. Δεν είναι ένας απλός φόνος, έχασε το παιδί της», σχολίασε για την εξέλιξη της σειράς.

«Θα βρει έναν σύντροφο. Έτσι λέμε, θα υπάρξουν εξελίξεις στη ζωή της Στέλλας, θα έρθει νέος άνθρωπος, μία νέα φύση που θα μπει στον κόσμο του "Σασμού" και θα ξεκινήσει κάτι, ελπίζουμε να ευτυχήσει. Κάποιο μάθημα είναι να πάρει κι αυτή», πρόδωσε για την ηρωίδα που υποδύεται.

«Μου αρέσει πολύ το Switch της ΕΡΤ, μου αρέσουν γενικά τα παιχνίδια. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο σε σχέση με την παρουσίαση, όχι κάτι άλλο. Δε συμβουλεύτηκα κανέναν, γιατί δεν ήθελα να σκεφτώ τις ταμπέλες», κατέληξε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.