«Ψευδαισθήσεις και Μανία καταδίωξης. Γι αυτό έχει φαγωθεί...» - Χαμός στο Twitter με την αποκάλυψη για τη Νότα στη σειρά "Έρωτας Φυγάς''

Δείτε τα σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ψευδαισθήσεις και Μανία καταδίωξης. Γι αυτό έχει φαγωθεί...» - Χαμός στο Twitter με την αποκάλυψη για τη Νότα στη σειρά

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, παρακολουθήσαμε και σήμερα 30/10 στην αγαπημένη σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς, με τις καταιγιστικές εξελίξεις να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Χαμός στο Twitter με την αποκάλυψη για τη Νότα στη σειρά "Έρωτας Φυγάς''

Στο σημερινό επεισόδιο αποκαλύφθηκε ότι η Νότα πάσχει από ψευδαισθήσεις και μανία καταδίωξης. Άρχισαν πάλι οι κρίσεις της με τον Στέφανο να ανησυχεί που βρίσκεται κοντά στον εγγονό του. Την ίδια ώρα ο Μάρκος έχει γίνει πολύ νευρικός και προτιμά να λύνει τις διαφορές του με τα όπλα. Φυσικά από αυτές τις εξελίξεις δεν θα μπορούσαν αν λείπουν τα καυστικά ασχόλια των φανατικών της σειράς στο Twitter.

Δείτε εδώ τα σχόλια:

Τι θα δούμε αύριο 1/11

Ο Μάρκος μαθαίνει πως ίσως κι η Ευγενία πάσχει από την ίδια ψυχιατρική ασθένεια της Νότας και, ανησυχώντας για τον γιο του, προσπαθεί να πάρει μόνο εκείνος την κηδεμονία. «Πρέπει να κινηθούμε άμεσα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο γιατί τότε μπορεί να είναι αργά», λέει στον δικηγόρο του. «Είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για το παιδί μου. Φοβάμαι μην, πάνω στην τρέλα της, του κάνει κακό», λέει στη συνέχεια στον Στέφανο. Αυτό όμως πέφτει στην αντίληψη της Νότας, της οποίας η κατάσταση έχει ήδη επιδεινωθεί. «Σιγά μη σε αφήσω να πάρεις το παιδί της ανιψιάς μου και να ζήσεις τη ζωή σου με την αχαΐρευτη. Δεν ξέρεις πού μπορώ να φτάσω, Μάρκο μου», μονολογεί.

Στο μεταξύ η Χαρά, μετά από μια πληροφορία, οδηγείται σε μια καταλυτική απόφαση σχετικά με τον Ανδρέα. Κι ενώ ο Ιάσονας είναι έτοιμος να εφαρμόσει το σχέδιό του και να κλείσει τη Μαργέτα σε ψυχιατρείο, εκείνη το σκάει και παντρεύεται κρυφά τον Στέφανο. Κουμπάρες είναι η Αλεξάνδρα και η Γεωργία που χαίρονται με τη χαρά τους. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι. Τελικά αυτό που ονειρεύονταν από παιδιά, να είναι για πάντα μαζί, έγινε πραγματικότητα. Ο Στέφανος σχεδιάζει να διαδώσει την είδηση του γάμου παντού. Ομως… το για πάντα θα κρατήσει μόνο για λίγο.