Ανατροπή στον Έρωτα Φυγά: Νέος έρωτας για τον Ιάσονα - Η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του

«Άρτεμις, χάρηκα πολύ»

Ανατροπή στον Έρωτα Φυγά: Νέος έρωτας για τον Ιάσονα - Η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις που πρόκειται να ακολουθήσουν στον Έρωτα Φυγά. Ύστερα από τον θάνατο του Μάρκου, η Αλεξάνδρα μετακομίζει στο Κιάρι και συγκατοικεί αρμονικά με τον Ιάσονα, ο οποίος με τη σειρά του κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του δημιουργώντας μια νέα σχέση.

Το τραγικό ατύχημα του Μάρκου με το αυτοκίνητο που τον οδήγησε στον θάνατο, ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Αλεξάνδρα, μετά και τον χαμό της Μαργέτας. Ωστόσο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για τα παιδιά της. Ο Ιάσονας είναι στο πλάι της και της το αποδεικνύει εμπράκτως. «Ελα να μείνεις στο σπίτι. Δεν σου το λέω γιατί αποσκοπώ κάπου. Ο γάμος μας έχει τελειώσει. Αυτό δεν αλλάζει. Απλά θα είναι πιο εύκολο για εσένα να έχεις μια βοήθεια κι εγώ μια συντροφιά», της λέει. Εκείνη δέχεται κι επιστρέφει στο Κιάρι.

Ανατροπή στον Έρωτα Φυγά: Νέος έρωτας για τον Ιάσονα - Η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του

Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι πολύ καλές και όλα κυλούν ομαλά. Οντως ο Ιάσονας κρατάει τον λόγο του και δεν έχει καμία παραπάνω βλέψη όσον αφορά τη σχέση τους. Εκείνη συγκινείται από τη στάση του και από το πόσο ο Ιάσονας έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό TiViSirial

Έρωτας Φυγάς: Η πρώτη γνωριμία

Δείτε επίσης: Έρωτας φυγάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ιάσονας και Φάνης είναι αδέρφια!

Άρτεμις έρωτας φυγάς

Αλεξάνδρα και Ιάσονας πια συγκατοικούν στο Κιάρι και μαζί και η Ουρανία που είναι πάντα δίπλα τους για να τους βοηθάει και να τους νοιάζεται. Η Μαργέτα εξακολουθεί να είναι κρυμμένη και μόνο η Αννα γνωρίζει ότι είναι ζωντανή. Με δεδομένο όμως ότι έχει πεθάνει η μητέρα του, ο Ιάσονας, θέλοντας να εξασφαλίσει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους, της γράφει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Μαργέτας, τις μετοχές, τα μετρητά, και της κληροδοτεί όλες τις ευθύνες της όσον αφορά στις επιχειρήσεις τους. Ενα πρωινό που ξεκινάει να πάει στη δουλειά του βλέπει στην άκρη του δρόμου μια πανέμορφη γυναίκα της οποίας το αμάξι έχει χαλάσει, και σταματάει να τη βοηθήσει. Εκείνη τον ευχαριστεί και ο καθένας παίρνει το δρόμο του χωρίς να υπάρχει κάποια συνέχεια.

Η Αλεξάνδρα ζηλεύει

Η νεαρή αυτή γυναίκα είναι η Αρτεμη, η νέα γιατρός του νοσοκομείου που έχει φτάσει μόλις στην πόλη για να αναλάβει τα καθήκοντά της. Οταν την καλούν σε μια εκδήλωση στη λέσχη, εκείνη πηγαίνει. Εκεί συναντάει τον Ιάσονα ο οποίος την πλησιάζει βλέποντάς την. «Νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλα στιγμή για να συστηθώ σωστά. Ιάσονας Δεμερτζής», της λέει. «Αρτεμη, χάρηκα πολύ», του απαντάει εκείνη. Αυτή είναι η στιγμή που ξεκινάει ένα ειδύλλιο το οποίο αρχίζει να συγκινεί τον Ιάσονα. Οι δυο τους αρχίζουν να βγαίνουν ραντεβού όλο και πιο συχνά. Αυτό κάνει τον Ιάσονα όμως να αργεί όλο και πιο συχνά από το σπίτι. Την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα, που έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται γιατί έχει αλλάξει πολύ κι έχει γίνει πολύ τρυφερός, ζηλεύει. «Πού είναι τέτοια ώρα;», αναρωτιέται και υποψιάζεται ότι μια νέα γυναίκα έχει μπει στη ζωή του. Ετσι δεν θα αργήσει όμως η στιγμή που αυτή τη φορά θα τον διεκδικήσει εκείνη.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου