Το Ναυάγιο (1/11): Ο Γιώργης Κανελλάκης θα ξεκινήσει τις έρευνές του και μοιραία θα φτάσει και στον Βασίλη

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (1/11): Ο Γιώργης Κανελλάκης θα ξεκινήσει τις έρευνές του και μοιραία θα φτάσει και στον Βασίλη

Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το σημερινό (1/11) επεισόδιο της νέας σειράς του Mega, Το Ναυάγιο, το οποίο βασίζεται στο πραγματικό πολύνεκρο ναυάγιο του πλοίου «Ηράκλειον» στη βραχονησίδα Φαλκονέρα, μεταξύ Κρήτης και Πειραιά, το 1966 (δείτε εδώ την υπόθεση της σειράς).

Τι θα δούμε απόψε (1/11) στο Ναυάγιο

Επεισόδιο17

Η Ειρήνη σε άθλια κατάσταση περιμένει να μάθει αν το πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα στην Κρήτη είναι του Απόστολου. Ο Διονύσης επισκέπτεται τη Λίνα και έχει μεγάλα σχέδια γι’ αυτήν, αλλά κάποιος του τα χαλάει. Ο Ιπποκράτης φροντίζει να μην τον ξαναενοχλήσει η αστυνομία, αλλά ο αστυνόμος Λουδαρής δίνει μια τελευταία πληροφορία στην Ευγενία για την αδελφή της. Ο Μάκης πηγαίνει στον Γιώργη για να του βρει τη διεύθυνση της Λίνας και πετυχαίνει εκεί τον Αγγελο. Η τύχη τούς φέρνει κοντά και η παρέα της αυλής αποκτά νέο μέλος. Ο Μάκης πηγαίνει στο σπίτι της Λίνας για να της παραδώσει τον σκύλο της. «Ευχαριστώ τον Θεό που είσαι καλά. Ολες αυτές τις ημέρες προσευχόμουν να σε δω ξανά», της λέει όταν τη βλέπει και εκείνη τρέχει να τον αγκαλιάσει, ενώ του λέει: «Σου χρωστάω μια απάντηση. Αν συνεχίζεις να το θες, να πάμε για το φαγητό που μου πρότεινες» και ένα τεράστιο χαμόγελο διαγράφεται στα χείλη του. Ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι του Αντώνη και ανακαλύπτει κάτι που τον ταράζει.

Ο Γιώργης Κανελλάκης θα ξεκινήσει τις έρευνές του και μοιραία θα φτάσει και στον Βασίλη. Ο τελευταίος θα του μιλήσει για τη γυναίκα του και θα του εμπιστευτεί πως λίγο πριν το ναυάγιο εκείνη του αποκάλυψε πως έχει εραστή στην Αθήνα και θέλει να χωρίσουν για να ζήσει μαζί του. Ο Γιώργης θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και μέσα του θα σκεφτεί αν πρέπει να αποκαλύψει τελικά στον άντρα που έχει απέναντί του την αλήθεια ή αν θα ήταν καλύτερο να μη μάθει ποτέ πως εκείνος ήταν ο λόγος που θα τον άφηνε μετά από τόσα χρόνια γάμου. Λίγο αργότερα, ο Γιώργης θα μάθει από τον Αγγελο πού είναι θαμμένη η Ασημίνα και θα της πάει λουλούδια. Εκεί όμως πηγαίνει και ο Βασίλης.

Δείτε εδώ το τρείλερ: