Η Παραλία (1/11): Η μνήμη της Αντιγόνης και της Ρηνιώς εξακολουθεί να είναι ζωντανή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Παραλία (1/11): Η μνήμη της Αντιγόνης και της Ρηνιώς εξακολουθεί να είναι ζωντανή

Συγκλονιστικές θα είναι και σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά εποχής "Η Παραλία", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1 και έχει καθηλώσει από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τη χθεσινή τηλεθέαση της σειράς).

Οι σημερινές εξελίξεις, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στη σειρά της ΕΡΤ, "Η Παραλία"

Επεισόδιο 39

Η πρωτοχρονιά αυτή είναι η αφορμή για ένα μεγάλο χίπικο πάρτι στο Mermaid Café, με πολλούς γνώριμους και ντόπιους καλεσμένους. Η μνήμη της Αντιγόνης και της Ρηνιώς εξακολουθεί να είναι ζωντανή στις καρδιές των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε παρακάτω τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Τι θα συμβεί, στο αυριανό, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, επεισόδιο 40

Η πρώτη ημέρα του χρόνου ξεκινάει για την οικογένεια Αρχοντάκη με ανοιχτές τις πληγές που άφησε ο άδικος χαμός της Αντιγόνης. Η Νικολίνα προσπαθεί να καθησυχάσει τον γιο της. «Το τραύμα σου είναι ακόμα νωπό», του λέει και συνεχίζει: «Δώσε χρόνο μέσα σου να συνηθίσει την απώλεια. Η Αντιγόνη είναι γύρω σου ακόμα και αν δεν τη βλέπεις. Πρέπει όμως, γιε μου, να συνεχίσεις». Οι κάτοικοι του χωριού αλλά και οι χίπηδες προσπαθούν να ανακάμψουν από την προηγούμενη βραδιά και να απολαύσουν την πρώτη μέρα του νέου έτους. Ωστόσο, η Ναταλί βρίσκεται σε απόγνωση όσον αφορά στη διαχείριση του καφέ και τη συμπεριφορά του Μαρκ και νιώθει εγκλωβισμένη, σε αδιέξοδο. Ταυτόχρονα, ο Καραχαλιός είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει όλα όσα κρύβονται πίσω από τον φόνο της Ρηνιώς.