Όρκος (1/11): Ο Φίλιππος έχει βάλει τάξη στην πτέρυγα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Όρκος (1/11): Ο Φίλιππος έχει βάλει τάξη στην πτέρυγα

Σοκαριστικές θα είναι για ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Ο Όρκος ΙΙ" που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, κάθε βράδυ Τετάρτης και Πέμπτης με την συνέχεια να αναμένεται άκρως ανατρεπτική (δείτε εδώ τι συνέβη στο προηγούμενο επεισόδιο) σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου.

Οι σημερινές εξελίξεις, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στη σειρά της ΕΡΤ, "Ο Όρκος ΙΙ"

Επεισόδιο 5 "Αγάπη"

Ο καιρός περνά και ο Φίλιππος έχει βάλει τάξη στην πτέρυγα. Ο Ιάγος θυμώνει και επιτίθεται στον Τζέλο, κάνοντας έτσι τον Φίλιππο να του προτείνει μια συμφωνία: να αφήσει ήσυχο τον Τζέλο με αντάλλαγμα να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του αποψινού επισοδείου:

Τι θα συμβεί, στο αυριανό, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, επεισόδιο 6 "Η γέννηση"

Ο Φίλιππος διαβάζει τα γράμματα της Μαριτίνας, ενώ ο Μάκης αποκαλύπτει στον Σιρχάν ότι ο Φίλιππος είναι πλέον ο νέος αρχηγός της πτέρυγας. Ο Φίλιππος ψάχνει τη Μαριτίνα και για να τη βρει ζητά τη βοήθεια του Ραφαήλ. Εκείνος του αποκαλύπτει ότι η Μαριτίνα έχει σχέση με τον Ιάσονα, με τον οποίο μεγαλώνει τον γιο τους.

Ο αρχιφύλακας εκτιμάει τη στάση του Φίλιππου και του δίνει ένα κινητό για να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του. Ο Σέργιος συνεχίζει να του πηγαίνει κόντρα, μέχρι τη στιγμή που ο Φίλιππος τον βοηθάει σε μια κρίσιμη στιγμή. Ο Σιρχάν δίνει διορία στον Ιάγο μία εβδομάδα για να βγάλει από τη μέση τον Φίλιππο...