Ο Πρώτος από εμάς: «Και τώρα να πεθάνω, δεν με νοιάζει...» - Τρελάθηκε το Twitter με την ερωτική σκηνή Κάτιας και Άλκη

Λίγο πριν το γάμο της με τον Έβανς

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από εμάς: «Και τώρα να πεθάνω, δεν με νοιάζει...» - Τρελάθηκε το Twitter με την ερωτική σκηνή Κάτιας και Άλκη

Στη νέα δραματική και κοινωνική σειρά, "Ο πρώτος από εμάς", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, οι εξελίξεις τον τελευταίο καιρό προκαλούν συγκινήσεις, δάκρυα, αλλά και χαρά. Είναι μία άκρως καθηλωτική σειρά, που μέσα από τη ζωή έξι φίλων, μας παρουσιάζει τη δύναμη της μεταξύ τους σχέσης, αλλά και πως ο έρωτας μπορεί να γεννηθεί μέσα από όλο αυτό.

Μία τέτοια σκηνή ήρθε χθες το βράδυ, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου να επισφραγίσει τον έρωτα ανάμεσα σε δύο μακροχρόνιους φίλους μέσω μίας καυτής σκηνής μεταξύ τους. Στο επεισόδιο 12, όλοι είχαμε προετοιμαστεί να δούμε το γάμο της Κάτιας με τον Έβανς, ο οποίος ήταν σε εξέλιξη, ωστόσο δεν ήμασταν καθόλου έτοιμοι, για να δούμε τη συνέχεια της ερωτικής σκηνής της με τον Άλκη, που είχε αρχίσει ήδη από το επεισόδιο 11, κάτι που προκάλεσε εκ νέου σχόλια το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης των τηλεθεατών, το Twitter.

Δείτε επίσης: Έγινε viral στο twitter η Αθηνά Οικονομάκου

Η ερωτική σκηνή Άλκη - Κάτιας και τα σχόλια του Twitter

Λόγω της ασθένειας του Άλκη, ο πολύχρονος έρωτας του με την Κάτια ήρθε στην επιφάνεια, λίγο πριν αυτή ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτή η πλοκή και ιδιαίτερα εξαιτίας των εμποδίων που αντιμετωπίζει το ζευγάρι είναι το πιο δημοφιλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και το λατρεμένο του κοινού. Έτσι χθες που είδαμε την ερωτική σκηνή μεταξύ τους προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Twitter.

Οι gay σκηνές στην σειρά

Πολλά ήταν τα θετικά σχόλια που έλαβε η σειρά Ο πρώτος από εμάς για την gay σκηνή ανάμεσα στον Μάριο Αθανασίου και τον Αντώνη Γιαννάκο, που πρωταγωνιστούν το ζευγάρι. Βέβαια, μπορεί η συγκεκριμένη σκηνή στο κρεβάτι να έγινε viral για όλους τους θετικούς λόγους, ο ΑΝΤ1 πήρε την απόφαση να μην προβάλει αρκετές σκηνές ανάμεσα στο εν λόγω ζευγάρι.

Μάλιστα, μια σκηνή που είχε γυριστεί κανονικά, τελικά την έκοψαν στο μοντάζ και δεν προβλήθηκε ποτέ στον αέρα του σταθμού.

Από την άλλη, το κανάλι πήρε την απόφαση πολλές gay σκηνές που είναι ακόμη πιο έντονα σεξουαλικές να μην της προβάλει στην μικρή οθόνη. Άγνωστο ωστόσο παραμένει αν τις δείξουν μέσα από το συνδρομητικό κανάλι.

Δείτε επίσης: «Ή μήπως αυτό φοβάστε;» - Η ανάρτηση "φωτιά" του Μάριου Αθανασίου για την σκηνή του φιλιού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώτος από εμάς: «Σ' αγαπάω» - Ο Νικόλας κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Έλενα πριν την εξωσωματική

Ο πρώτος από εμάς: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια» - Αποκαλύπτεται το μυστικό της Κάτιας για την εγκυμοσύνη

Ο Πρώτος από εμάς (29/11): Ο Νικόλας εκμυστηρεύεται τον έρωτά του στη Χαρά - Ποια θα είναι η αντίδρασή της;

Ο πρώτος από εμάς: Στο νοσοκομείο η Κάτια με αιμμοραγία - Αγωνία για το μωρό της

Ο Πρώτος από εμάς (22/11): Σε ''αναμμένα'' καρφιά η Κάτια - Παίρνει το αποτέλεσμα του τεστ εγκυμοσύνης

Ο Πρώτος από εμάς: Η Κάτια κάνει τεστ εγκυμοσύνης - Παίρνει το αποτέλεσμα στα χέρια της

Ο πρώτος από εμάς (16/11): Αγωνία για την Κάτια - Τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της

Ο Πρώτος από εμάς: «Είμαι έγκυος» - Ανακοίωση ''βόμβα'' από την Κάτια

«Δεν θέλω άλλο! Δεν θα μιλήσω» - Αμηχανία στο Πρωινό με την ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα στην Αθηνά Οικονομάκου για τα χρήματα που βγάζει

Ο πρώτος από εμάς: «Δεν θέλω να χάσω τον μπαμπά μου» - Θλίψη για τον Άλκη την ώρα που η Κάτια γιορτάζει το bachelorette του γάμου της με τον Έβαν