Σασμός: «Ο ψευτομαγκας μας κούρασε...» - Το Twitter "χειροκρότησε" τη Μαρίνα για τη στάση της απέναντι στον Ανδρέα

Δείτε τα σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σασμός: «Ο ψευτομαγκας μας κούρασε...» - Το Twitter

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο της καθημερινής σειράς Σασμός παρακολουθήσαμε απόψε 2/11, από τη συχνότητα το Alpha, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, ειδικά μετά τον τραγικό θάνατο του Νικηφόρου που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό.

Το Twitter "χειροκρότησε" τη Μαρίνα για τη στάση της απέναντι στον Ανδρέα

Στο σημερινό επεισόδιο η Μαρίνα αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την απερίσκεπτη κίνηση του Λάζαρου να σκοτώσει τον Νικηφόρο και μαζί με τον Παυλή συνάντησαν τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο ώστε να δώσουν ένα τέλος στη βεντέτα που άνοιξε ξανά.

Οι φανατικοί της σειράς στο Twitter "χειροκρότησαν" την Μαρίνα η οποία "άστραψε και βρόντηξε" μπροστά στον Αντρέα για τα όσα έχουν συμβεί.

Δείτε εδώ τα σχόλια:

Ο Γιώργος μπαίνει στη ζωή της Εύας στον Σασμό

Σασμός Γιώργος

Στα δίχτυα της Εύας και χωρίς να το προσπαθήσει θα πέσει και ο Γιώργος. Ο τελευταίος και ο Μύρος, μετά από μια βόλτα στα μπαρ της πόλης, θα τη δουν στην άκρη του δρόμου, όταν ένας ληστής θα επιχειρήσει και τελικά θα καταφέρει να της πάρει την τσάντα. Ο Μύρος θα κυνηγήσει τον άγνωστο άντρα, ενώ ο Γιώργος θα τρέξει να μαζέψει από τον δρόμο τη χτυπημένη Εύα. Θα την κρατήσει στην αγκαλιά του αφού εκείνη θα νιώθει ζαλάδα, θα τη συνοδεύσει στο ξενοδοχείο και πριν την αφήσει θα σιγουρευτεί πως είναι καλά στην υγεία της.

Την επόμενη μέρα η Εύα θα του ζητήσει να βρεθούν και ο πληγωμένος Γιώργος θα της πει να έρθει στο σπίτι του. Εκεί, η αδελφή του Ευθύμη θα τον ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά που τη βοήθησε, θα προσπαθήσει να αποσπάσει πληροφορίες για τον αδελφό της, θα του πει πόσο πολύ τον αγαπούσε η Θοδώρα, αλλά στο τέλος της βραδιάς τους εκείνη θα τον κοιτάξει με βλέμμα που μαρτυρά κάτι παραπάνω από συμπάθεια.

Η πάντα αυστηρή και έτοιμη για εκδίκηση Εύα θα νιώσει την καρδιά της να σκιρτά στη θέα του γοητευτικού αστυνομικού. Και ο Γιώργος όμως από την επόμενη μέρα θα αρχίσει να νιώθει διαφορετικά. Η επαφή με μια νέα γυναίκα θα του έχει κάνει καλό και το χαμόγελό του θα αρχίσει να αχνοφαίνεται με τον καιρό...

Την ίδια ώρα μια άλλη γυναίκα θα μπει στη ζωή του. Πρόκειται για την Στέλλα που παρόλο που την γνωρίζει καιρό, φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να έρθουν κοντά. Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες μας διάφορες συμπτώσεις τους φέρνουν πιο κοντά με αποτέλεσμα να εξελιχθεί μεταξύ τους παραπάνω από απλή φιλία (δείτε τι ακριβώς θα συμβεί).

Το ποια από τις δυο θα κερδίσει την καρδιά του, αυτό θα φανεί στο μέλλον.