Η Παραλία: Νέος έρωτας στα Μάταλα - "Σκάνδαλο" στο κοινόβιο των χίπηδων

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία: Νέος έρωτας στα Μάταλα -

Τα νέα επεισόδια της σειράς "Η Παραλία" περιμένουν πως και πως οι τηλεθεατές της ΕΡΤ και το youweekly.gr έχει εξασφαλίσει της εξελίξεις της ερχόμενης εβδομάδας (6-9/11) πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Σε αυτά ο Δημητρός αποκτά ξανά ενδιαφέρον για τη ζωή, ενώ και ο Διονύσης προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με την κόρη του, Υπατία.

Οι εβδομαδιαίες (6-9/11) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Δευτέρα 6/11 Επεισόδιο 41

Η πρώτη μέρα του νέου έτους ξεκινάει για τους κατοίκους στα Μάταλα με χαρούμενη διάθεση, για μια νέα αρχή. Ο Διονύσης αρχίζει να ανακτά τη χαμένη του αισιοδοξία και πιέζει τον Παύλο για αποτελέσματα όσον αφορά την άδεια του ξενοδοχείου. Παράλληλα, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Γράντο, μετά από την πρόσφατη ένταση ανάμεσά τους. Η υγεία του Νικήτα ανησυχεί τη γυναίκα του και τη Νικολίνα, καθώς εμφανίζει τα πρώτα σημάδια άνοιας και δεν γνωρίζουν πώς να τον βοηθήσουν. Η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στις ιατρικές τους επισκέψεις και τη φροντίδα των κατοίκων των γειτονικών χωριών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τρίτη 7/11 Επεισόδιο 42

Ο Δημητρός, μετά τη γνωριμία του με τη Ναταλί, ανακτά τη χαμένη του χαρά και πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά. Ωστόσο, οι νέες φιλίες του Δημητρού με τους χίπηδες προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα και τη φέρνουν σε δύσκολη θέση, όσον αφορά τις νέες συνήθειες του γιου της. «Μην ανησυχείς. Καιρός ήταν να βγει λίγο έξω. Πρέπει κι εκείνος να ξεσκάσει. Δεν θα κάνει ποτέ κάτι να τους πειράξει, δεν τον βλέπεις πόσο διασκεδάζει μαζί τους;», θα της τονίσει η Υπατία. Ο Καραχάλιος προσπαθεί να επαναφέρει τις έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, όντας πεπεισμένος ότι ο ένοχος κρύβεται πιθανώς στην κοινότητα των Ματάλων.

Δείτε επίσης: «Τι ηθοποιός! Εκπληκτικός Λογοθέτης» - Αποθεώθηκε στο twitter o "Αρχοντάκης" για τη σκηνή του θρήνου στην ΕΡΤ

Τετάρτη 8/11 Επεισόδιο 43

Η Υπατία επισκέπτεται μαζί με τον Παύλο το Ηράκλειο, προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια σχετικά με τα οικονομικά της. Στο μεταξύ, η σχέση της με τον Διονύση παραμένει φορτισμένη - πατέρας και κόρη αδυνατούν να επικοινωνήσουν. «Θα ήθελα να κάνουμε μια νέα αρχή. Η μητέρα σου, είμαι σίγουρος, πως θα το ήθελε πολύ αυτό», θα της πει αλλά εκείνη δεν θα δώσει σημασία στα λόγια του. Η πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια του Γράντου και του Σήφη τούς φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσουν.

Πέμπτη 9/11 Επεισόδιο 44

Η επίσκεψη δύο αντρών στο καφενείο του Σήφη δημιουργεί υποψίες στον Καραχάλιο, σχετικά με τις παράνομες υποθέσεις που είναι μπλεγμένοι ο Σήφης και ο Γράντος. Οταν τους πει να περάσουν από το τμήμα για μια συζήτηση, εκείνοι θα απαντήσουν: «Μην ψάχνεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, Καραχάλιο. Ρώτα όπου θες για εμάς. Τίποτα στραβό δεν θα ανακαλύψεις». Το κοινόβιο των χίπηδων βρίσκεται αντιμέτωπο με μια σοβαρή κρίση επιβίωσης, γεγονός που τους οδηγεί σε σύγκρουση με τον αρχηγό τους, τον Χάρι, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τα προβλήματα της κοινότητας από τη στιγμή που κατοικεί στην πανσιόν και δείχνει πλήρως αφοσιωμένος στον έρωτά του με την Υπατία.