Μετά τη φωτιά: Η Ιωάννα καταθέτει αίτηση διαζυγίου και την παραδίδει στον Άρη - Ο "πόλεμος" ξεκινά

Οι εβδομαδιαίες (9-10/11) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μετά τη φωτιά: Η Ιωάννα καταθέτει αίτηση διαζυγίου και την παραδίδει στον Άρη - Ο

Την επόμενη εβδομάδα (9-10/11) θα γίνει χαμός στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά. Την ώρα που ο Αρης είναι πυρ και μανία με την Ιωάννα, εκείνη μαζί με την Ειρήνη, τον Οδυσσέα και τον Νίκο βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο προκειμένου να βρουν αποδείξεις εναντίον των Βενιέρηδων για τον εμπρησμό.

Οι εβδομαδιαίες (9-10/11) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά

Πέμπτη 9/11 Επεισόδιο 11

Η Ιωάννα βρίσκεται για άλλη μια φορά στο μηδέν, καθώς ο Aρης είναι πάντα ένα βήμα μπροστά της. Νιώθει απελπισμένη καθώς πιστεύει ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτόν. Ομως δεν το βάζει κάτω. Τώρα έχει γύρω της ανθρώπους που την πιστεύουν και της συμπαραστέκονται. Μια από αυτούς είναι και η Ειρήνη, η οποία προσπαθεί να τη βοηθήσει. Ομως κι εκείνη ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε. Παράλληλα ο Οδυσσέας σχεδιάζει να πάρει εκδίκηση από τον Αλέξανδρο που τον κατηγόρησε για τη φωτιά. Αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και γενικότερα έχει πολλά να του προσάψει. Ο Νίκος πάλι παραχωρεί στην Ιωάννα ένα μικρό διαμέρισμα που είχε για αποθήκη για να μείνει όσο διαρκεί η δικαστική διαμάχη με τον Αρη. Εκείνη τον ευχαριστεί και δεν πιστεύει στην καλή της τύχη που βρέθηκε στον δρόμο της.

Δείτε εδώ τις εξελίξεις του αποψινού (3/11) επεισοδίου.

Παρασκευή 10/11 Επεισόδιο 12

Η Ιωάννα καταθέτει την αίτηση διαζυγίου και την παραδίδει προσωπικά στον Αρη, ο οποίος εξοργίζεται και ξεσπάει παντού τον θυμό του. Στο μεταξύ ο Κώστας καταλαβαίνει πως οι Βενιέρηδες σκοπεύουν να τον καταστρέψουν κι επισκέπτεται τον Οδυσσέα για να σώσει ό,τι μπορεί. Ο Τάσος πάλι θα βρεθεί να δουλεύει στο σπίτι της Φαίδρας και η Ανθή καταρρέει ψυχολογικά. Είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει. Παράλληλα ο Οδυσσέας βρίσκει τη Μαρία, μάρτυρα της νύχτας της πυρκαγιάς, και την πείθει να καταθέσει ποιος τους κλείδωσε στην κουζίνα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Θάνος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις έρευνες που τον πιέζουν και τη μικρή Νεφέλη που περνά τη μέρα της μαζί του στο τμήμα. Ο Νίκος με τον Οδυσσέα και τα κορίτσια βάζουν σε εφαρμογή σχέδιο για να βρουν αποδείξεις εναντίον των Βενιέρηδων.

Δείτε επίσης: Η γαλλική καταγωγή, η κακοποιητική συμπεριφορά και οι κρίσεις πανικού: Τα πάντα για την πρωταγωνίστρια του «Μετά τη Φωτιά», Άλκηστις Ζιρώ

Μετά τη φωτιά Νίκος Οδυσσέας