Το Ναυάγιο (5/11): «Μου περνάνε σκέψεις από το μυαλό που δεν μπορώ να ελέγξω, άσχημες πολύ» - Αυτοκτονεί η Ειρήνη;

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (5/11): «Μου περνάνε σκέψεις από το μυαλό που δεν μπορώ να ελέγξω, άσχημες πολύ» - Αυτοκτονεί η Ειρήνη;

Το βράδυ της Κυριακής 5/11, μετά την Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τι θα συμβεί σήμερα), ακολουθεί νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, και σε αυτό θα βγουν στη φόρα αλήθειες που θα ταράξουν. Μάλιστα, η Στέλλα, που έχει αρχίσει να παραιτείται μετά τον θάνατο του καλού της, θα ανησυχήσει την οικογένειά της.

Τι θα δούμε απόψε (5/11) στο Ναυάγιο

Επεισόδιο 18

Ο Πέτρος παλεύει να καταλάβει τι σχέση έχει ο Αντώνης με την εκκλησία του χωριού, αλλά δεν τα καταφέρνει. Τα λόγια εκείνου του άγνωστου άντρα που του ζητούσε επίμονα, σχεδόν απειλητικά, την εικόνα του Αγίου Νικολάου, κάθε φορά που τα φέρνει στον νου τον ταράζουν. Την ίδια στιγμή η Λίνα πετά από τη χαρά της. Αφενός γιατί βρήκε ξανά τον Ηρακλή που νόμιζε ότι είχε χάσει την τραγική βραδιά του ναυαγίου και αφετέρου γιατί μαθαίνει πως ο Μάκης είναι καλά στην υγεία του. Χωρίς να χάσει καιρό του λέει: «Τι θα έλεγες να έρθεις σπίτι μου αύριο; Νομίζω πως έχουμε πολλά να πούμε. Κυρίως όμως πρέπει να σε ευχαριστήσω που έσωσες και κράτησες μαζί σου τον Ηρακλή. Η σκέψη πως μπορεί να χάθηκε για πάντα, με σκότωνε». Ο Μάκης, που ποτέ δεν έκρυψε το πόσο του αρέσει, προσπαθεί να τη φιλήσει, αλλά ένα τηλεφώνημα έρχεται να διακόψει την όμορφη στιγμή τους.

Βλέποντας ο Ιπποκράτης πως η Ειρήνη δεν είναι καλά την πηγαίνει στον γιατρό και εκείνος συνιστά να ξεκουραστεί και πιο συγκεκριμένα να περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο κρεβάτι. Εκείνη του εξηγεί πως αυτό είναι αδύνατον, μα ο Ιπποκράτης της λέει πως θα τη βοηθήσει να έχει ό,τι χρειάζεται.

Αντίθετα, η Στέλλα που επίσης έχει βυθιστεί στο πένθος, βάζει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της και ο πατέρας της την επιπλήττει. «Εχεις ένα παιδί να προστατεύσεις και αυτό πρέπει να είναι η προτεραιότητά σου. Φαντάζεσαι να πάθει κάτι κι αυτό; Είναι το παιδί σας Στέλλα, και αν ο Κυριακός ζούσε θα σου έλεγε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Να κάνεις ό,τι μπορείς για να το προστατεύσεις».

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό! Βασίλης και Στέλλα γίνονται ζευγάρι

Η Ευγενία ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη γι’ αυτά που της είπε ο δικηγόρος της Κλαίρης, τη στιγμή που η Ειρήνη είναι στο διπλανό δωμάτιο και η τελευταία μη αντέχοντας άλλο τα όσα ζει, χάνεται μέσα στη νύχτα. «Πού είναι, Δήμητρα; Δεν έπρεπε να φύγει στην κατάσταση που βρίσκεται και το ξέρεις κι εσύ καλά αυτό», θα της φωνάξει ο Ιπποκράτης και όταν εκείνη παραδεχτεί πως δεν την είδε να φεύγει, ούτε ξέρει κάτι παραπάνω, θα βγουν στους δρόμους να την ψάξουν. Αλλωστε στην κατάστασή της δεν θα έχει προλάβει να πάει μακριά. Οταν μετά από αρκετή ώρα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι στους δρόμους της γειτονιάς τους, ο Ιπποκράτης καλεί στα νοσοκομεία της χώρας, φοβούμενος για το χειρότερο.