Ο Παράδεισος των κυριών (6/11): Ο Σίμος δίνει εντολή θανάτου - Νέο φονικό στην σειρά;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (6/11): Ο Σίμος δίνει εντολή θανάτου - Νέο φονικό στην σειρά;

Ραγδαίες είναι οι νέες εξελίξεις της σειράς Ο παράδεισος των κυριών. Απόψε 6/11 στον ALPHA ο Σίμος μεταφέρει δυσάρεστα νέα, ενώ από την άλλη Αμαλία είναι ένα βήμα πριν τα καταστρέψει όλα στην ζωή της Μιράντας. Τι θα συμβεί με την ζωή της Στέλλας; (δείτε επίσης όλα τα επεισόδια της εβδομάδας πριν προβληθούν στην τηλεόραση).

Οι σημερινές 6/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 31

Ο Σίμος μεταφέρει τα νέα στη Βικτώρια ότι ο Αποστόλης ζει, προκαλώντας της μεγάλη ταραχή: «Πρέπει να τον βρεις και να τον βγάλεις από τη μέση. Κινδυνεύουμε όλοι μας», τον προειδοποιεί. Στο μεταξύ ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος ώστε να βρει η Μιράντα τη χαμένη της κόρη, αλλά δεν θέλει να την αναστατώσει μέχρι να τα καταφέρει… Ετσι πηγαίνει στη Βικτώρια και την εκβιάζει ανοιχτά: «Αν δεν μας πεις πού είναι η κόρη της Μιράντας, η Λιζέτα θα πάει να καταθέσει τα πάντα για τις παρανομίες σου», τον απειλεί.

Στο μεταξύ, η Αμαλία το παίρνει απόφαση και πηγαίνει να πει στη Μιράντα την αλήθεια, ότι δηλαδή είναι η κόρη της. Ωστόσο η Πολυξένη την προλαβαίνει: «Αμαλία, μην το κάνεις αυτό, θα κάνεις πολύ μεγάλο κακό, θα διαλύσεις τα πάντα», της τονίζει και τελικά την πείθει.

Η Στέλλα τρώει ακόμα μια «σφαλιάρα», αυτή τη φορά όμως όχι από τον Χριστόφορο, αλλά από τον Ρένο, ο οποίος αρχίζει να την αποφεύγει: «Εντάξει, κάναμε λίγο παρέα, αλλά δεν έγινε και τίποτα», της λέει. Την ίδια στιγμή η Ολγα και ο Πάρης έρχονται αντιμέτωποι επιτέλους με τη σκληρή αλήθεια, καθώς ο Σωτήρης τούς ενημερώνει: «Ο Αποστόλης είναι ζωντανός, το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στον Δούβλη», ενώ η Δωροθέα προβληματίζεται από μια πληροφορία που μαθαίνει από τον Πάρη για τον Μάρκο: «Η κυρία Πιπίτσα γύρισε στο σπίτι του κυρίου Μάρκου. Παρόλο που είναι σε διάσταση μένει εκεί για να βοηθήσει τη Γεωργία με το μωρό», αναφέρει και η Δωροθέα φαίνεται να ζηλεύει.