Ευχάριστα νέα για την Μαρία Κίτσου: Αυτή είναι η δραματική σειρά στην οποία θα συμμετέχει

Κάνει δυναμικό comaback!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί η Μαρία Κίτσου να παίζει στο θέατρο και μάλιστα πρόσφατα να έκανε πρεμιέρα, με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να βρίσκεται στο πλευρό της (δείτε φωτογραφίες τους), ωστόσο, οι τηλεθεατές θέλουν να την δουν ξανά στην τηλεόραση.

Στις Άγριες Μέλισσες αγαπήθηκε πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο είναι αυτό που ζητάει να επιστρέφει στο μικρό γυαλί σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως φαίνεται, αυτό που ζητούν όλοι, θα γίνει!

Σε αυτή η σειρά λέγεται πως θα συμμετέχει η Μαρία Κίτσου

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA, η Μαρία Κίτσου φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά Mother που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Πρόκειται για ένα δραματικό σήριαλ, το οποίο αφορά μια δασκάλα που αντιλαμβάνεται ότι ένας παιδί κακοποιείται από την οικογένεια του και θέλει να το βοηθήσει.

Τη συγκεκριμένη σειρά - σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου - αναμένεται να την δούμε στις οθόνες μας από το δεύτερο μισό της σεζόν, πιθανότητα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Η σπάνια τηλεοπτικής της συνέντευξη

Την Παρασκευή 20/10 η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της τη Μαρία Κίτσου, με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της για όλα όσα σχεδιάζει τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Πριν όμως ξεκινήσει τη συζήτησή της με την παρουσιάστρια, δέχτηκε μοναδικά σχόλια για την αλλαγή στο look της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

«Έκοψες τα μαλλιά σου, τα άνοιξες, έκανες ανταύγειες μέσα και μπράβο και πάρα πολύ ωραία αυτή η αλλαγή, η ανανέωση! Η ερώτησή μου είναι...εσύ αυτό το έκανες για ρόλο ή σου έκανε κέφι», είπε η Ελένη Μενεγάκη

«Εγώ πάντα έλεγα αν κάνω παιδιά θα θέλω ο σύντροφός μου να με εμπνεύσει σε αυτό, να θέλω να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου, να θέλω να γίνω η μητέρα των παιδιών του! Αυτό...θα ήθελα να γεννηθεί έτσι», είπε η Μαρία Κίτσου σε άλλο σημείο για τα προσωπικά της.