Ο Παράδεισος των κυριών (7/11): «Περίμενε...» - Η τρυφερή σκηνή ανάμεσα σε Αμαλία και Σίμο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (7/11): «Περίμενε...» - Η τρυφερή σκηνή ανάμεσα σε Αμαλία και Σίμο

Στο σημερινό 7/11 επεισόδιο της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών, τα εγκαίνια του «Μπον Βιβέρ», του καταστήματος της Δάφνης, ετοιμάζονται όταν ανάμεσα στον κόσμο εμφανίζεται ξαφνικά ο Μεμάς, οποίος μετά από παρότρυνση της Δάφνης έρχεται για να δουλέψει στο μαγαζί (δείτε όλα τα επεισόδια πριν προβληθούν).

Οι σημερινές 7/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 32

Την ίδια στιγμή η Βικτώρια, μετά τον εκβιασμό του Ντίνου, δεν θέλει να υποκύψει κι ετοιμάζεται να δράσει καταστρώνοντας το καινούριο της σχέδιο… Παράλληλα η Μάγια φιλοξενεί τον Αποστόλη, ενώ δέχεται στο σπίτι της μια εντελώς αναπάντεχη επίσκεψη. Η Πολυξένη πηγαίνει να ζητήσει τη βοήθειά της, ο Αποστόλης προλαβαίνει και κρύβεται και ακούει από την Πολυξένη τα προβλήματά της.

Μάλιστα, μόλις η κοπέλα φύγει, ο Αποστόλης παροτρύνει τη Μάγια: «Η κοπέλα είναι από σπίτι, την ξέρω. Καλά έκανες και της πρότεινες να δουλέψει εδώ». Λίγο αργότερα ο Ρένος, ο οποίος παρακολουθεί τα πάντα, βλέπει τον Ντίνο που συνοδεύει την Αμαλία στο σπίτι της, μετά το τραπέζι που της έχουν κάνει με τη Μιράντα, και κατευθείαν πηγαίνει στον Σίμο: «Είδα την Αμαλία να κατεβαίνει από το αμάξι του Παπακώστα», τον ενημερώνει και ο Σίμος τρελαίνεται.

Μάλιστα ετοιμάζεται να μαζέψει τα πράγματά του και να μην πηγαίνει πια στο γραφείο του στον «Παράδεισο». Ολα όμως θα αλλάξουν όταν μια κίνηση της Αμαλίας θα τον κάνει να ξανασκεφτεί την απόφασή του: «Γιατί το κάνεις αυτό; Εγώ σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να σε χάσω από τη ζωή μου», του λέει και αποφασίζει να κάνει ένα βήμα ώστε να προχωρήσει στη ζωή της…

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι τρεις σειρές του ALPHA που σταματούν

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 33

Ενας υπόγειος «αγώνας δρόμου» γίνεται για το ποιος θα πάρει την περιουσία της Ολγας, καθώς ο δικηγόρος την ενημερώνει: «Αφού ο Αποστόλης δεν είναι νεκρός αλλά αγνοούμενος, η διαθήκη του δεν ισχύει». Παράλληλα η Βικτώρια, στριμωγμένη, προσπαθεί να βρει μια λύση για να γλιτώσει για ακόμα μια φορά και τη βρίσκει στο πρόσωπο μιας υιοθετημένη κοπέλας, της Νικολέτας (Αμαλία Σγουμποπούλου). Το κορίτσι έχει υιοθετηθεί από μια εύπορη οικογένεια, ζει πολύ καλά με τους θετούς της γονείς και σπουδάζει. Η Βικτώρια την παίρνει τηλέφωνο κα της λέει: «Η βιολογική σου μαμά θέλει να σε συναντήσει, αλλά σε παρακαλώ δεν θέλω να το μάθει κανείς. Ειδικά οι γονείς σου», τη συμβουλεύει. Την ίδια στιγμή η Δάφνη εκπαιδεύει τον Μεμά στη δουλειά και αυτό που αρχίζουν να νιώθουν σίγουρα είναι κάτι περισσότερο από συμπάθεια.

Η Ολγα κάνει μια ύστατη προσπάθεια να σώσει τη σχέση του Πάρη με τη Γεωργία και να κρατήσει τον γιο της στην Ελλάδα, ενώ η Πιπίτσα είναι αντίθετη. Ο λόγος μένει στην ίδια τη Γεωργία, η οποία τρέχει μαζί με την Ολγα να τον σταματήσουν πριν φύγει. Η Νικολέτα είναι το νέο θύμα στη λίστα της Βικτώριας, η οποία κόβει και ράβει την ιστορία της Μιράντας στα μέτρα της προκειμένου να πείσει τη Νικολέτα να συναντηθούν. Ωστόσο η Νικολέτα δεν πείθεται όταν συναντά τη Μιράντα και αμέσως λέει τη Βικτώρια: «Δεν νομίζω ότι έχω αισθήματα γι’ αυτή τη γυναίκα. Θα προτιμούσα να ξεχάσω ό,τι έχει συμβεί». Ο Σίμος διεκδικεί επίμονα την Αμαλία και την πείθει να αφήσει για λίγο στην άκρη τις έγνοιες της και να βγουν. Επίμονη όμως είναι και η Στέλλα, που δεν έχει σκοπό να τους αφήσει μόνους και προτείνει να βγουν όλοι μαζί: «Μια άλλη φορά, Στέλλα μου», της ξεκόβει η Αμαλία.