Ο νέος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1, “Κάνε ότι κοιμάσαι“, έχει σημειώσει ήδη από τα πρώτα επεισόδια συγκλονιστικές εξελίξεις και απόψε, Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στο δέκατο όγδοο επεισόδιο, θα έχουμε τεράστιες ανατροπές (δείτε την τηλεθέαση που σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο).

Οι σημερινές εξελίξεις, Τρίτη 31 Οκτωβρίου της σειράς Κάνε ότι κοιμάσα

Επεισόδιο 18

Το σοκ από το ατύχημα του Νικόλα επηρεάζει το περιβάλλον του, αλλά βάζει σε υποψίες την Άννα, η οποία ανησυχεί για το ενδεχόμενο να ήταν τιμωρία ή προειδοποίηση για κάτι. Ο ίδιος έχει παρόμοιες σκέψεις, αλλά προσπαθεί να μη δείχνει τίποτα για να μην ανησυχήσει τη Νάσια.

Ο Μάκης έχει αναστολές για το αν πρέπει να δουλέψει μυστικά για τον αντίπαλο του Ίκαρου, ως καρφί του. Η περιπέτεια του Νικόλα φέρνει την Πέρσα ακόμα πιο κοντά του, παρά τις διαφωνίες τους. Η Αστυνομία διερευνά κάθε ενδεχόμενο και εξετάζει τους ανθρώπους του Κολλεγίου.

Η Μαργαρίτα αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του Σταύρου, πράγμα που δημιουργεί εντάσεις μεταξύ των μαθητών και συγκεκριμένα κάνει τον Πέρη να μαλώσει με την Αμάντα. Ο Νικόλας ενθαρρύνει τη σχέση της κόρης του με τον πρώην αγαπημένο του μαθητή.

Η Ζωή μοιράζεται την καχυποψία της για τον Τόλη με τον πατέρα της, ενώ η Μπετίνα προσπαθεί να ανοιχτεί στον άγνωστο γιο της. Ο Σταύρος εκνευρίζει τους συμμαθητές του, τώρα που έχουν αποσυρθεί οι κατηγορίες, βρίσκοντας όμως στο πρόσωπο του Χρήστου έναν καινούργιο φίλο. Η Δέσποινα εκμυστηρεύεται στον Κάσδαγλη ότι ο άντρας της έχει πλαστογραφήσει το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει.

Ο Ίσσαρης ανακαλύπτει τον κοριό που έχει τοποθετήσει ο Λημνιός στο γραφείο της Άννας, αλλά ποια είναι η κίνησή του που θα εκπλήξει την Αστυνομία;

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου της σειράς: