Έρωτας φυγάς: «Σε παρακαλώ, βοήθησέ με!» - Η σπαρακτική σκηνή που Ευγενία και παιδί κινδυνεύουν να πνιγούν στο ποτάμι

Δείτε την πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έρωτας φυγάς: «Σε παρακαλώ, βοήθησέ με!» - Η σπαρακτική σκηνή που Ευγενία και παιδί κινδυνεύουν να πνιγούν στο ποτάμι

Σπαραγμός και οδύνη θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά! Ο Μάρκος διώχνει την Ευγενία από το σπίτι χωρίς το παιδί κι εκείνη πάνω στην απελπισία της, ζητάει βοήθεια από την Αλεξάνδρα για να δει τον γιο της. Όμως τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή.

Η Ευγενία, προκειμένου να αναγκάσει τον Μάρκο να μείνει κοντά της, διαδίδει την είδηση ότι είναι έγκυος. Ομως η απάτη της αποκαλύπτεται όταν ο Μάρκος, θεωρώντας απ’ όσα ακούγονται στη Μεσσήνη ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Φάνης, απειλεί να τον σκοτώσει για την προσβολή. Ομως εκείνη την ώρα μπαίνει η Ευγενία και βλέποντας τη σκηνή φωνάζει: «Μην του κάνεις κακό. Αλήθεια σου λέει. Σου είπα ψέματα. Δεν είμαι έγκυος». Στο άκουσμα αυτό ο Μάρκος γίνεται ακόμη πιο έξαλλος και τη διώχνει από το σπίτι. «Δεν θα ξαναδείς ποτέ σου ξανά τον γιο μου. Είσαι επικίνδυνη και τρελή. Μην τολμήσεις να ξαναπατήσεις εδώ μέσα», της φωνάζει. Η γυναίκα είναι ένα ψυχολογικό ράκος. Δεν ξέρει τι να κάνει και όσο περνούν οι μέρες και βρίσκεται μακριά από τον Στεφανάκο, το μοναδικό της στήριγμα, αρχίζει να απελπίζεται.

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή! Μετά το θάνατο του Μάρκου και της Μαργέτας η Αλεξάνδρα ερωτεύεται τον Ιάσονα

Έτσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Πάει στο Κιάρι και βρίσκει την Αλεξάνδρα. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τη ρωτάει εκείνη. «Σε ξορκίζω στην αγάπη που έχεις στα παιδιά σου. Ξέρεις πώς είναι να σου τα παίρνουν και να τα έχεις μακριά σου. Πάω να τρελαθώ. Ξέχνα σε παρακαλώ όσα έχουν συμβεί μεταξύ μας. Το μόνο που με νοιάζει είναι να δω τον γιο μου έστω και για λίγο. Σε παρακαλώ βοήθησέ με και θα σου το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή», την παρακαλάει.

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία πάει να το σκάσει

Αν υπάρχει κάποια γυναίκα που ξέρει πώς είναι να χάνει τα παιδιά της, αυτή είναι η Αλεξάνδρα. Ετσι βάζει στην άκρη τους εγωισμούς και υπόσχεται στην Ευγενία να τη βοηθήσει. Πηγαίνει στο σπίτι της και λέει στην Παναγιώτα πως ο Μάρκος της ζήτησε να του πάει τον Στεφανάκο να τον δει και να της τον δώσει. Εκείνη δεν πονηρεύεται και το κάνει. Υστερα από λίγο η Αλεξάνδρα πάει το παιδί σε μια ερημική τοποθεσία στο Κιάρι, στις όχθες του ποταμιού, όπου την περιμένει η Ευγενία. «Σ’ ευχαριστώ. Δεν θα ξεχάσω αυτό που έκανες», της λέει. Ομως μετά από λίγο η Ευγενία πάει να πάρει τον γιο της και να φύγει. «Τι κάνεις; Εγώ σε βοήθησα κι εσύ πας να το σκάσεις;», της φωνάζει. Στην προσπάθειά της η Ευγενία να απομακρυνθεί γρήγορα πέφτει στο ποτάμι μαζί με το παιδί. Τότε η Αλεξάνδρα δεν χάνει χρόνο και πέφτει κι εκείνη στο νερό για τους σώσει και τα καταφέρνει.

Ο Μάρκος απειλεί με όπλο την Ευγενία

Έρωτας φυγάς: «Σε παρακαλώ, βοήθησέ με!» - Η σπαρακτική σκηνή που Ευγενία και παιδί κινδυνεύουν να πνιγούν στο ποτάμι!

Πλέον η Ευγενία και ο Στεφανάκος είναι ασφαλείς αλλά όλα όσα συνέβησαν τα μαθαίνει ο Μάρκος που γίνεται για μια ακόμη φορά έξω φρενών με τη γυναίκα του. Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, και θεωρώντας ότι αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο, παίρνει το όπλο και τη σημαδεύει. Είναι έτοιμος να την πυροβολήσει, όμως η Αλεξάνδρα που είναι εκεί, μπαίνει μπροστά στην τρομοκρατημένη γυναίκα. «Αν δεν καταβάσεις το όπλο τώρα δεν θα με ξαναδείς», του φωνάζει. «Με άκουσες τι σου είπα; Κατέβασε το όπλο», του ξαναλέει. Ο Μάρκος δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά καθώς δεν θέλει να χάσει την Αλεξάνδρα.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό TiViSirial

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρωτας Φυγάς (20/11): Σέρνει την Ευγενία από τα μαλλιά και της βάζει μαχαίρι στο λαιμό - Ο Μάρκος "χάνει" το μυαλό του

Έρωτας Φυγάς (16/11): «Η Ευγενία είναι έγκυος στο παιδί σου» - Στρέφει το όπλο στον κρόταφο του για να αυτοκτονήσει

Ψυχρό φονικό στον Έρωτα Φυγά - Τον πυροβολεί με το όπλο του Μάρκου και τον αφήνει να ξεψυχήσει

Έρωτας Φυγάς (15/11): «Είναι έγκυος» - Τα χαρτιά κύησης πέφτουν από τα χέρια της Αλεξάνδρας καθώς χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

Έρωτας Φυγάς (14/11): «Το βρωμοθήλυκό σου σκότωσε τη θεία μου» - Την οδηγεί στην ερημιά και την πυροβολεί στο στήθος

Έρωτας Φυγάς (10/11): Η Μαργέτα ζωντανεύει από τους νεκρούς - Που βρίσκεται και σε τι κατάσταση

Έρωτας Φυγάς (8/11): Ανατριχιάζει η εικόνα της Αλεξάνδρας με μαύρο πέπλο στο κεφάλι - Δυστυχώς η Μαργέτα θεωρείται πλέον νεκρή

Έρωτας Φυγάς: «Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, δεν θα υπολογίσω τίποτα» - Εγκυμοσύνη "σκάνδαλο" μετά τη δολοφονία της Μαργέτας