Σπαραγμός στον Σασμό: Ανατινάζουν τον Μαθιό και την εγκυμονούσα Βασιλική μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Τους βάζουν γκαζάκια

Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στον Σασμό! Ο Αντρέας είναι σίγουρος πως πίσω από τον θάνατο του Λάζαρου κρύβεται ο Μαθιός. Οργανώνει λοιπόν το πρώτο αλλά όχι και τελευταίο χτύπημα στον γιο της Καλλιόπης. Απαντες βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να προλάβουν το μοιραίο.

Μετά την κηδεία του Λάζαρου, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στην Κρήτη. Και κυρίως στην οικογένεια του νεκρού, όπου και ετοιμάζονται να «απαντήσουν». Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος αποφασίσουν να συνεργαστούν με τον Μηνά και τον Γιάννο, δύο Μουντάκηδες, για να τιμήσουν το αίμα του καρδιακού τους φίλου, όμως η αστυνομία παραμονεύει. Ο Αντώνης έχει δώσει εντολή να υπάρχουν περιπολικά έξω από το σπίτι του Μαθιού καθώς η απέναντι πλευρά θεωρεί πως εκείνος φταίει για τον θάνατο του Λάζαρου, έξω από το σπίτι των Μουντάκηδων, σόι του θανόντα, ενώ έχει τονίσει πως θα γίνονται περιπολίες σε όλο το χωριό, 24 ώρες το 24ωρο.

Δείτε επίσης: Σασμός: Η στοιχειωμένη της καρδιά σταματά να χτυπά - Ξεψυχά λίγο μετά την κηδεία του Νικηφόρου

Παρ’ όλα αυτά, τα αδέλφια Βρουλάκη και οι φίλοι τους βρίσκουν τρόπο να οργανωθούν προκειμένου να προκαλέσουν κακό στους Σταματάκηδες. Βάζουν γκαζάκια στο πίσω μέρος του σπιτιού του Μαθιού και της Βασιλικής και προκαλούν έκρηξη ένα βράδυ, τη στιγμή που σύσσωμο το χωριό είναι χαμένο στις σκοτεινές του σκέψεις ή άλλοι ετοιμάζονται για ύπνο. Ο θόρυβος θα είναι εκκωφαντικός και το μόνο που θα ακουστεί μετά το αστραπιαίο μπαμ, θα είναι το ουρλιαχτό της Βασιλικής. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό νιώθει πως ο κόσμος της γκρεμίζεται. Και δεν έχει άδικο. Ο Μαθιός, με τρόμο στο βλέμμα, θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τον μόνο άνθρωπο που του έχει απομείνει. Οι μόνοι που θα κοιτάζονται με ικανοποίηση θα είναι ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος.

Σασμός: Η επόμενη μέρα

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Μύρος, Γιώργος και Αντώνης φτάνουν στο σπίτι του Σταματάκη για να δουν τι έχει συμβεί. Η Ντίνα που ήταν εκεί θα τους ενημερώσει για το χτύπημα και το πρώτο πράγμα που θα διαπιστώσει ο διοικητής της αστυνομίας και η ομάδα του, είναι πως η οικογένεια της Καλλιόπης είναι καλά στην υγεία της. Ομως καθώς η εγκυμονούσα Βασιλική δείχνει ταραγμένη, την πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούν πως τόσο εκείνη όσο και το μωρό δεν διατρέχουν κάποιον κίνδυνο. «Να ευχαριστείτε τον θεό που είστε καλά. Θα μπορούσε να είχε γίνει μεγάλο κακό. Ήταν πολύ δυνατή η έκρηξη. Μα ποιος περίμενε να χτυπήσουν τόσο γρήγορα, λίγες ώρες μετά την κηδεία του Λάζαρου; Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα», παρατηρεί ο Φραγκιαδάκης και η Καλλιόπη του απαντά:

«Μετά τις μπαλοθιές για το κατευόδιο στην κηδεία του, είπανε να τον αποχαιρετίσουν και με ένα φουρνέλο στο σπίτι εκείνου που κατηγορούνε για φονιά του». Ενας γκρεμισμένος τοίχος, αρκετά σπασμένα παράθυρα και γυαλιά θα είναι ο απολογισμός των καταστροφών που θα αναλάβει να φτιάξει ο Διακομανώλης. Ολοι είναι σίγουροι ωστόσο για ένα πράγμα. Πως το χτύπημα αυτό ήταν απλά μια προειδοποίηση και πως στο επόμενο θα θρηνήσουν θύματα. Και δεν έχουν άδικο καθώς ο Αντρέας συνεννοείται με τον Μηνά, λίγο καιρό αργότερα, μετά τα εννιάμερα του Λάζαρου, να χτυπήσουν με τουφέκι τον Μαθιό από απόσταση.

Η απειλή της Βασιλικής

Σπαραγμός στον Σασμό: Ανατινάζουν τον Μαθιό και την εγκυμονούσα Βασιλική μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Ο νέος εαυτός της Βασιλικής δεν θα της επιτρέπει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μετά το χτύπημα στο σπίτι της. Μη έχοντας κάτι παραπάνω να χάσει, θα πάει στο σπίτι του Αντρέα Βρουλάκη, έτοιμη να υπερασπιστεί την οικογένεια που της έχει απομείνει, τον άντρα της Μαθιό και το αγέννητο παιδί τους. Εκείνος φυσικά θα ξαφνιαστεί που θα τη δει και θα της ζητήσει τον λόγο. «Δεν ήρθα να σε παρακαλέσω, να σε προειδοποιήσω ήρθα. Αν πειράξεις έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά του Μαθιού, θα το μετανιώσεις πολύ πικρά. Εγώ θα σε τελειώσω, Βρουλάκη. Και εννοώ κάθε λέξη που λέω: Αν τον πειράξεις, έχεις υπογράψει την καταδίκη σου. Σου το ορκίζομαι στην ψυχή του Νικηφόρου μου», θα του πει χωρίς ανάσα και ο Αντρέας θα της απαντήσει: «Εσύ φαίνεται να έχεις περισσότερα κότσια από τον κύρη σου. Εχετε αλλάξει ρόλους; Αυτός φέρεται σαν γυναικούλα κι εσύ μιλάς αντρίκια;». Η Βασιλική θα φύγει εξαγριωμένη και ο Αντρέας θα κλείσει την πόρτα πίσω της με ένταση.

Αντρέας και Τηλέμαχος έχουν δυνατό άλλοθι

Δείτε επίσης: Σασμός: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Γιώργος ανάμεσα σε Εύα και Στέλλα μετά το χωρισμό από τη Θοδώρα

Οι υποψίες όλων μετά το χτύπημα θα στραφούν αποκλειστικά πάνω στον Αντρέα και τον Τηλέμαχο. Μόνο που εκείνοι, προς έκπληξη όλων, θα έχουν γερό άλλοθι. Πιο συγκεκριμένα, και για καλή τους τύχη, λίγο πριν την έκρηξη είχαν πάει στην εκκλησία για να μιλήσουν με τον παπα-ΜΙχάλη, έπειτα από πρόσκληση του τελευταίου. Ο λόγος που τους είχε καλέσει εκεί ήταν για να τους παρακαλέσει να μη στοχοποιούν τον Μαθιό για τον θάνατο του Λάζαρου χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις και να μην κάνουν καμία κίνηση εναντίον του. Αρα, όταν ακούστηκε το μπαμ, οι τρεις άντρες ήταν μαζί και όπως είναι φυσικό, ο παπάς θα καταθέσει υπέρ τους. Ο Αντώνης όμως δεν θα είναι σίγουρος για τις προθέσεις και τις κινήσεις των αδελφών Βρουλάκη. Αυτός πάντως που θα φοβάται μετά το χτύπημα και θα κάνει δεύτερες σκέψεις θα είναι ο Τηλέμαχος, που θα θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να τους πιάσουν, ακόμα και όταν ο Αντρέας τον ενημερώσει πως ο Μηνάς φέρθηκε με επαγγελματισμό και δεν άφησε πίσω του κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Ο Μανόλης στο πλευρό των Σταματάκηδων

Ο Μανόλης στο πλευρό των Σταματάκηδων Σασμός
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Ολοι θα συγκλονιστούν μετά την έκρηξη στην Ανω Ποριά, εκείνος όμως που θα ανησυχήσει και θα τρέξει αμέσως στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής θα είναι ο Μανόλης. Το νεαρό αγόρι, όταν θα βρεθεί στο σπίτι τους, θα τους πει: «Αφήστε με να σας βοηθήσω. Με όποιο τρόπο νομίζετε εσείς. Θέλω να κάνω αυτό που θα έκανε ο Νικηφόρος, αν ήταν εδώ. Ο Νικηφόρος δεν ήταν απλά φίλος και το ξέρετε. Ηταν αδελφός μου. Οι Βρουλάκηδες ήταν. Γιατί δεν τους πιάνει ο Αντώνης;». Βασιλική και Μαθιός θα συγκινηθούν με τις προθέσεις του Μανόλη και ο πατέρας του Νικηφόρου θα απαντήσει: «Δεν χρειαζόμαστε πράμα, αγόρι μου, αλλά φτάνει που το νιώθεις. Ο φίλος σου από εκεί πάνω θα είναι πολύ περήφανος για εσένα».

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία στον Σασμό με την εγκυμονούσα Βασιλική: «Γιατί το έκανες αυτό καρδιά μου;» - Μαυροφοριέται ξανά ο Μαθιός

Σφαγή στα επόμενα επεισόδια του Σασμού: Τρώει σφαίρα από τουφέκι για να σώσει τον Μαθιό και τελικά... πεθαίνει;

Σασμός: «Κάνε μου έρωτα Αστέρη σα να είναι η τελευταία μας φορά» - Δείτε την σκηνή που η Αργυρώ τον παρατάει, πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Τι θα δούμε αύριο 22/11 στον Σασμό: Αρχίζει και χάνει τα λογικά του - Βλέπει και μιλά με νεκρούς

Σασμός: «Τώρα καταλαβαίνω μάνα!» - Σπαραγμός στο αποψινό 20/11 επεισόδιο! Ο Μαθιός μαθαίνει το μεγάλο μυστικό

Σασμός: Ένα τουφέκι θα του πάρει την ζωή - Αυτό είναι το σχέδιο δολοφονίας του Μαθιού από τον Αντρέα!

Σασμός: Σημαδεύονται για πάντα οι ψυχές και οι ζωές τους - Το μεγάλο μυστικό που έρχεται στο φως στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/11

Τα πάνω κάτω στα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης 8/11

Σασμός: «Τι δεν καταλαβαίνεις;» - Η Αργυρώ διώχνει από το σπίτι τον Αστέρη

«Δεν ισχύει ότι...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τον Σασμό