Ο Πρώτος από Εμάς (9/11): Η Κάτια επιστρέφει από τον μήνα του μέλιτος και κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Άλκη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από Εμάς (9/11): Η Κάτια επιστρέφει από τον μήνα του μέλιτος και κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Άλκη

Καταιγιστικές θα είναι οι σημερινές εξελίξεις στη νέα σειρά O Πρώτος από Εμάς, που προβάλλεται από το κανάλι του ANT1 κάθε και Τετάρτη και Πέμπτη. Το αποψινό, νέο επεισόδιο αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε τους πρώτους και τους τελευταίους της χθεσινή τηλεοπτικής αναμέτρησης).

Οι σημερινές εξελίξεις Πέμπτη 9 Νοεμβρίου της σειράς του ΑΝΤ1, "Ο πρώτος από εμάς"

Επεισόδιο 15

Ο Νικόλας αισθάνεται άνετα στη συνεδρία της ψυχανάλυσης, πρωτόγνωρο για εκείνον. Εχει, όμως, ένα μεγάλο πρόβλημα: Η ψυχολόγος του είναι όμορφη με πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που θα τον γοητεύσει. Η Ελσα, από την άλλη, δεν μπορεί να ξεχάσει τον Τάσο. Εκείνος ταυτόχρονα τη διεκδικεί και της ζητάει να περάσει μαζί του το απόγευμα.

Στο μεταξύ η Σοφία δεν μπορεί άλλο να αντισταθεί στην επιθυμία της να κάνει έρωτα με τον Νώντα. Εχει κανονίσει μαζί του ραντεβού και παλεύει συνεχώς με τις τύψεις που νιώθει απέναντι στον Κοσμά. Τελικά θα καταφέρει να αφήσει πίσω της τις ενοχές και να βρεθεί τελικά μαζί του.

Οσο για την Κάτια επιστρέφει από τον μήνα του μέλιτος και κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αλκη. Κάνει τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγαίνει θετικό. Γνωρίζει, όμως, ποιος είναι ο πατέρας; Μήπως εκείνη η μία φορά που κοιμήθηκε με τον Αλκη θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή;

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά του ΑΝΤ1 αποτελεί ένα ταξίδι αναζήτησης κατά μια έννοια. Μέσα από τους χαρακτήρες και την πλοκή θα κληθούμε ως τηλεθεατές να απαντήσουμε σε μεγάλα ερωτήματα, όπως "Έχω πραγματοποιήσει τα όνειρά μου;", "Έχω ζήσει όσα ήθελα να ζήσω;", "Κάνω αυτό που "θέλω" ή αυτό που "πρέπει";".

Η νέα δραματική κομεντί, "Ο Πρώτος από εμάς" είναι μία ωδή στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα , τα οποία δεν εκπληρώθηκαν ποτέ, αλλά και σε αυτά που δεν προσπαθήσαμε. Η ιστορία ακολουθεί έξι φίλους σε αυτό το δρόμο αποδοχής και συνειδητοποίησης.

Ένα βράδυ οι έξι φίλοι βγαίνουν και κατά τη διάρκεια της της νυχτερινής εξόδου, ο ένας καταρρέει. Ο Άλκης πέφτει μπροστά στους φίλους του και οδηγείται στο νοσοκομείο. Εκεί θα διαπιστώσει, πως είναι άρρωστος και θα πρέπει να ανέβει τη δική του ανηφόρα. Στο πλευρό του θα έχει δίπλα του τους φίλους του, για να τον στηρίζουν. Αυτή η δοκιμασία θα τους δείξει την αβεβαιότητα της ζωής θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τα "θέλω" τους, αλλά και ολόκληρο το "είναι" τους.