Σασμός: Σημαδεύονται για πάντα οι ψυχές και οι ζωές τους - Το μεγάλο μυστικό που έρχεται στο φως στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/11

«Ο Θεός με τιμωρεί για το κακό που έκανα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σασμός: Σημαδεύονται για πάντα οι ψυχές και οι ζωές τους - Το μεγάλο μυστικό που έρχεται στο φως στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/11

Μια συγκλονιστική εβδομάδα «Σασμού» τελείωσε και μια ακόμα πιο συγκλονιστική ξεκινάει. Το επεισόδιο της Δευτέρας 13/11 κρύβει αποκαλύψεις, σπαρακτικές σκηνές, φόβο, οργή κι ένα δυσάρεστο γεγονός που θα σημαδεύσει για πάντα τις ψυχές και τις ζωές των πρωταγωνιστών...

Μπορεί το trailer να κυκλοφόρησε και να μας δίνει μόνο μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα στον Σασμό, αλλά το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει με κάθε λεπτομέρεια τις εξελίξεις!

Το συγκλονιστικό trailer του Σασμού για το επεισόδιο της Δευτέρας 13/11

Δείτε επίσης: Νέα τραγωδία στον Σασμό: Χτυπάει το κεφάλι του σε πέτρα και πεθαίνει ακαριαία

Η Θοδώρα μετά τον χαμό του παιδιού της έχει χάσει κάθε ελπίδα για τη ζωή της και μοιραία θα βυθιστεί στην άβυσσο του πένθους. Ούτε ο Γιώργος ούτε ο Μανόλης ούτε και οι γονείς της δεν θα μπορούν να της πουν κάτι που θα απαλύνει τον πόνο της. Με δυσκολία θα σηκώνεται από το κρεβάτι, δεν θα τρώει, δεν θα έχει διάθεση να βγαίνει έξω από το σπίτι, ενώ δεν θα σταματά να κατηγορεί τον εαυτό της για το δεύτερο παιδί που έχασε μέσα από τα σπλάχνα της.

«Είμαι καταραμένη. Ο Θεός με τιμωρεί για το κακό που έκανα στον Πέτρο. Την αμαρτία μου πληρώνω και δεν με νοιάζει να το μάθουν όλοι. Το κρατούσα τόσα χρόνια κρυφό και πλήρωσα με τον χειρότερο τρόπο. Ισως πρέπει να το πω για να φύγει από πάνω μου», θα πει στον Γιώργο, αλλά εκείνος θα της τονίσει για μια ακόμα φορά πως μόνο κακό θα κάνει σε όλους αν μιλήσει. Εκείνη όμως έχει πάρει την απόφασή της.

«Εγώ σκότωσα τον γιο σου!» - Η παραδοχή της Θοδώρα στη Μαρίνα

«Θοδώρα, δεν καταλαβαίνω! Πώς φταις εσύ για τον θάνατο του παιδιού μου;», θα τη ρωτήσει η Μαρίνα όταν πάει να τη δει στο σπίτι μετά την αποβολή της. Με λίγα λόγια θα της αποκαλύψει πως αγαπούσε τόσο πολύ τον Πέτρο, που όταν τη χώρισε, ήθελε απλά να τον εκδικηθεί. Ο θυμός την είχε τυφλώσει και το μόνο που ήθελε ήταν να τον δει να πονάει. Ακουσε τον αδελφό της, που λεγόταν ότι είχε δει τον δολοφόνο του Στεφανή, να φωνάζει στον ύπνο του το όνομα του Πέτρου, τον ηχογράφησε και πήγε το αρχείο στον Αντώνη.

Σασμός: Σημαδεύονται για πάντα οι ψυχές και οι ζωές τους - Το μεγάλο μυστικό που έρχεται στο φως στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/11

Οι έρευνες ξεκίνησαν από την αρχή, ο Αστέρης έμαθε πως ο Πέτρος ευθυνόταν για τον θάνατο του ξαδέλφου του και οι δυο τους κατέληξαν να έχουν ένα όπλο ανάμεσά τους, το οποίο και αφαίρεσε τη ζωή του Πέτρου. Η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα της εξομολογείται, της λέει μόνο: «Ντρέπομαι για λογαριασμό σου!» και φεύγει. «Είμαι τέρας, το ξέρω και πρέπει να πληρώσω. Συγχώρεσέ με», θα φωνάζει στη μητέρα του άντρα που αγάπησε, αλλά αυτή δεν θα την ακούσει. Θα είναι πολύ αργά για να πάρει πίσω τα λόγια της.

Ο χωρισμός της από τον Γιώργο

Η θοδώρα χωρίζει τον Γιώργο στον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Η Θοδώρα σκοτεινιάζει ακόμα περισσότερο και δεν αργεί να πάρει τις αποφάσεις της για τη σχέση της με τον Γιώργο. «Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση για το καλό και των δυο μας», θα του πει όταν εκείνος γυρίσει στο σπίτι. Εκείνος θα αναρωτηθεί για ποια απόφαση μιλάει και η Θοδώρα θα του εξηγήσει πως με το να προσπαθήσουν ξανά για παιδί, όπως της έχει ζητήσει, μόνο δυστυχία θα τους φέρει αφού δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. «Προτείνω να χωρίσουμε», θα του πει και ο Γιώργος θα συγκλονιστεί.

Ο Γιώργος κάνει σχέση με την Στέλλα

Ο χωρισμός του από τη Θοδώρα δεν θα είναι εύκολος - πόσο μάλλον όταν εκείνη φύγει από το χωριό και τον αφήσει πίσω χωρίς καμία επικοινωνία - ωστόσο ύστερα από παρότρυνση του Αντώνη και του Μύρου, ο Γιώργος θα αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του, η οποία θα τον οδηγήσει μπροστά στη Στέλλα. «Με τη δουλειά ξεχνιέμαι κάπως. Μου κάνει καλό που είμαι εδώ» θα πει στον παραλίγο κουμπάρο του και ο άνδρας της Μαρίνας θα του απαντήσει «Στεναχωριέμαι που βλέπω πως ακόμη σε πονάει τόσο πολύ ο χωρισμός σου από την Θοδώρα. Πρέπει να το πάρεις απόφαση αγόρι μου. Μόνο ετσά θα πας παρακάτω. Βάλε μια τελεία και προχώρα τη ζωή σου. Και να ξέρεις πως οτι γίνεται, είναι για καλό». Ο Γιώργος σχεδόν βουρκωμένος θα πει «Κάποια στιγμή θα κουραστώ να την αγαπάω».

Η Θοδώρα δεν θα δώσει ποτέ στον πρώην αγαπημένο της σημεία ζωής και μοιραία εκείνος θα αρχίσει να κάνει πράγματα στην ζωή του που θα τον γεμίζουν περισσότερο από το να την περιμένει στο άδειο σπίτι που ζούσε μαζί της και έκανε όνειρα. Στο μεταξύ, η επαφή με την Στέλλα Καμαριωτάκη, για επαγγελματικούς λόγους, μόνο καλό θα του κάνει. Οι επισκέψεις της στο γραφείο του θα αρχίσουν να πυκνώνουν, όμως και εκείνος θα ξεκινήσει να την συναντά τυχαία, κυρίως στο οινοποιείο του Παύλου, όπου θα δουλεύει στο εξής και ο πατέρας της. Η δικηγόρος του Ρεθύμνου, χωρίς καν να το καταλαβαίνει, θα αρχίσει να έρχεται ολοένα και πιο κοντά μαζί του. Μοιραία θα ξεκινήσει μεταξύ τους μια όμορφη σχέση με γερές βάσεις που θα πέσει στην αντίληψη όλων. Όμως ο Γιώργος και η Στέλλα θα αργήσουν να συνειδητοποιήσουν οτι ο ένας έχει ανάγκη την παρουσία του άλλου στη ζωή του. Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι και μάλιστα δεν θα αργήσουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους. «Είναι τρελό τι παιχνίδια μπορεί να μας παίζει η μοίρα τελικά.

Σασμός: Η Στέλλα κάνει σχέση με τον Γιώργο
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Η πραγματική ευτυχία είναι εκεί που δεν την ψάχνουμε, δίπλα μας» θα διαπιστώσει εκείνος. «Και σε εμένα αν μου έλεγε κανείς οτι θα σε ερωτευόμουν τόσο πολύ, μάλλον θα τον περνούσα για τρελό. Όμως αυτά είναι τα ωραία της ζωής» θα συμπληρώσει και εκείνη. Ιδιαίτερα χαρούμενος από αυτή την σχέση θα είναι ο Τάσος, που θα βλέπει την κόρη του για πρώτη φορά μετά από καιρό, ευτυχισμένη. Δεν θα αργήσει να της μιλάει για το επόμενο βήμα στην σχέση τους, όμως η Στέλλα δεν θα θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις, όπως είχε κάνει και στη σχέση της με τον Αστέρη.

Ο θάνατός της Θοδώρας

Η Θοδώρα πλέον είναι παραδομένη στη μαυρίλα που έχει ποτίσει την ψυχή της. Και ξαφνικά, η κοπέλα θα βυθιστεί στη θάλασσα των τύψεων. Η στοιχειωμένη της καρδιά δεν θα χτυπά κανονικά και οι σπασμωδικές της πράξεις θα της αφαιρέσουν τη ζωή. Για την ακρίβεια, η Θοδώρα Αγγελάκη θα χάσει τη ζωή της σε ένα δυστύχημα που θα πέσει σαν κεραυνός πάνω από το καταραμένο χωριό της Κρήτης, βυθίζοντας όλους σε βαρύ πένθος.