O Παράδεισος των κυριών: «Σας παρακαλώ δεν θέλω να το μάθουν!» - Σε απόγνωση η Μιράντα μετά την συνάντηση με την κόρη της

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O Παράδεισος των κυριών: «Σας παρακαλώ δεν θέλω να το μάθουν!» - Σε απόγνωση η Μιράντα μετά την συνάντηση με την κόρη της

Στα νέα επεισόδια της σειράς ου ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών, η Ολγα απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι ο Αποστόλης έχει πουλήσει όλα τα ακίνητά της στον Χρήστο. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης νομίζει ότι έχει παγιδέψει τη Βικτώρια, αλλά ο Φώτης τον προδίδει για τα χρήματα... Παράλληλα η Νικολέτα ζητάει από τη Μιράντα να μην την ξαναενοχλήσει γιατί δεν θέλει να πληγώσει τους θετούς γονείς.

Να σημειωθεί πως αυτή την εβδομάδα η σειρά θα προβληθεί μέχρι την Πέμπτη 16/11, έπειτα από απόφαση του σταθμού - δείτε το λόγο.

Οι εξελίξεις της νέας εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Δευτέρα 13/11 Επεισόδιο 36

Η Γεωργία ανακοινώνει ένα ευχάριστο για εκείνη νέο: «Πήρα το πτυχίο μου και μπορώ πλέον να διδάξω σαν δασκάλα», λέει, αλλά η Πιπίτσα και πάλι της «χτυπάει» την κατάστασή της: «Βέβαια, τώρα θα πας σαν ανύπαντρη μητέρα και θα σε δεχτούν. Πώς θα σταθείς στην κοινωνία;», την αποπαίρνει. Ωστόσο, η Γεωργία ήδη δρομολογεί τον γάμο της με τον Πάρη. Στο μεταξύ η Αμαλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να φανταστεί, καθώς μαθαίνει ότι η Μιράντα γνώρισε την κόρη της και αρχίζει να πιστεύει ότι η Βικτώρια της έχει πει ψέματα πως η Μιράντα είναι η πραγματική της μητέρα.

Η Ολγα δεν προλαβαίνει να απολαύσει τη χαρά της, καθώς μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση της περιουσίας της θα της δημιουργήσει καινούρια προβλήματα, όταν μαθαίνει ότι ο Χρήστος έχει αγοράσει όλα της τα ακίνητα. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος ταλαντεύεται ανάμεσα στο αν πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί με τη Δωροθέα ή να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό του και να προσπαθήσει να την πείσει: «Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να με πιστέψεις. Η Πιπίτσα βρίσκεται στο σπίτι μόνο για τη Γεωργία και το μωρό», της εξηγεί. Στο μεταξύ η Πολυξένη στην προσπάθειά της να βρει δουλειά, κινδυνεύει να πέσει σε μια πολύ επικίνδυνη παγίδα, καθώς, ενώ η Μάγια της λέει «μπορείς να δουλέψεις εδώ και να καθαρίζεις», ο Φώτης που δείχνει να καλοβλέπει την κοπέλα, έχει άλλα σχέδια.

Τρίτη 14/11 Επεισόδιο 37

Το ένστικτο της Ζηνοβίας θα διώξει την αστυνομία από τον «Παράδεισο» και θα σώσει προς το παρόν τη Λιζέτα. Η μετακίνησή της όμως από τον «Παράδεισο» στο αεροδρόμιο υπό άκρα μυστικότητα δεν είναι εύκολο πράγμα, ειδικά σε ένα πολυκατάστημα με τόσα αυτιά και μάτια, καθώς Σίμος βλέπει τη Λιζέτα και μαθαίνει ότι είναι η πρώην γυναίκα του Ντίνου. Την ίδια στιγμή η Βικτώρια έρχεται αντιμέτωπη με τα ψέματά της: «Τι είναι αυτό πάλι; Πώς εμφανίστηκε άλλη κόρη για τη Μιράντα; Δεν είναι η Αμαλία; Πάλι ψέματα, Βικτώρια; Απαιτώ να μάθω την πάσα αλήθεια», λέει ο Χριστόφορος, ενώ η Αμαλία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Η Βικτώρια για άλλη μια φορά βρίσκει τον τρόπο να τους αντιμετωπίσει: «Η Μιράντα είναι η μητέρα της Αμαλίας. Τι ήθελες να κάνω, Χριστόφορε; Επρεπε να μας προστατεύσω. Ο Παπακώστας άρχισε να με εκβιάζει. Μήπως θέλατε να του πω την αλήθεια;», τους απαντάει. Λίγο αργότερα ο Σίμος βλέπει την Αμαλία στενοχωρημένη και της ζητά να του ανοίξει την καρδιά της. Η Αμαλία όμως δεν αποκρίνεται, ο Σίμος απογοητεύεται και τη ρωτάει: «Αμαλία πες μου, υπάρχει νόημα να είμαστε πια μαζί, εφόσον δεν μπορούμε να μοιραστούμε ούτε τις χαρές ούτε τις λύπες μας;».

O Παράδεισος των κυριών

Τετάρτη 15/11 Επεισόδιο 38

Η εξαφάνιση της Λιζέτας ταράζει πολύ τη Μιράντα και τον Ντίνο. Ανήσυχοι ψάχνουν να βρουν τον ένοχο, ενώ φοβούνται για τα χειρότερα… Στο μεταξύ ο Χριστόφορος και η Αμαλία επισκέπτονται τη Γεωργία και της κάνουν μια πολύ δελεαστική πρόταση: «Αποφάσισα να αγοράσω ένα σπίτι και να το γράψω στον εγγονό μου», της λέει ο Χριστόφορος… Ωστόσο η Γεωργία φαίνεται διστακτική, παρόλο που όλοι την πιέζουν να δεχτεί: «Είσαι με τα καλά σου; Τι σκέφτεσαι, παιδάκι μου; Αφού δεν το αναγνώρισε ο πατέρας του, τουλάχιστον να το εξασφαλίσει ο Μπουραντάς. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει», την πιέζει η Πιπίτσα.

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι τρεις σειρές του ALPHA που σταματούν

Ετσι η Γεωργία δέχεται, αλλά βάζει τον δικό της όρο: «Δέχομαι μόνο με την προϋπόθεση να πάρει το παιδί το επίθετο του Πάρη», τους λέει. Την ίδια ώρα το σπίτι του Χρήστου παρακολουθείται από την αστυνομία κι εκείνος φροντίζει να ξεφορτωθεί όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία, όπως τα κουτάκια με διάφορα αντικείμενα σαν το σκουλαρίκι της κοπέλας που σκότωσε. Τελικά όμως τα ένοχα στοιχεία που θα πετάξει θα πέσουν στα χέρια του Ρένου που παρακολουθεί το σπίτι και στη συνέχεια θα τα δώσει στη Δωροθέα.

Πέμπτη 16/11 Επεισόδιο 39

Ο Αποστόλης ξέρει ότι σε μια μαγνητοταινία υπάρχουν όλα τα στοιχεία για την ενοχή της Βικτώριας και βάζει να την κλέψουν από το σπίτι του Ντίνου, όπου βρίσκονται. Οταν το ανακαλύπτει γίνεται έξαλλος, ενώ η Μιράντα του συμπαραστέκεται όσο μπορεί, όμως το δικό της πρόβλημα με την κόρη της την απασχολεί σχεδόν αποκλειστικά, καθώς εκείνη της ζητάει να μην την ξαναενοχλήσει: «Σας παρακαλώ, δεν θέλω να το μάθουν οι γονείς μου, θα πικραθούν πολύ και δεν το θέλω», της λέει.

Η απόφαση του Ρένου να παραιτηθεί από το μαγαζί της Δάφνης, ταράζει πολύ τον Στέφανο, καθώς πιστεύει ότι δεν θα τον ξαναδεί, αλλά περισσότερο ταράζει τη Στέλλα, η οποία συνεχίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να υπονομεύσει την Αμαλία. Η Δωροθέα βρίσκει κάτι που μπορεί να τη βοηθήσει στο μέλλον με τον Χρήστο. Παράλληλα ο Αποστόλης προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει συμμάχους ώστε να πάρει τη ζωή του πίσω, αλλά ο Φώτης στον οποίο βασίζεται τον «πουλάει» για τα χρήματα και δίνει τη στη Βικτώρια τη μαγνητοταινία που έκλεψε από τον Ντίνο!