Η Παραλία (13/11): Η απουσία της Αντιγόνης εξακολουθεί να επηρεάζει ψυχολογικά τον Διονύση

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη σειρά της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Παραλία (13/11): Η απουσία της Αντιγόνης εξακολουθεί να επηρεάζει ψυχολογικά τον Διονύση

Καταιγιστικές θα είναι σήμερα 13/11, οι εξελίξεις στην καθημερινήσ σειρά της ΕΡΤ, H Παραλία. Απόψε θα παρακολουθήσουμε γεμάτο ανατροπές αφού η απουσία της Αντιγόνης εξακολουθεί να επηρεάζει ψυχολογικά τον Διονύση, καθώς αισθάνεται ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Τι θα δούμε απόψε (13/11) στη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 45

Η απουσία της Αντιγόνης εξακολουθεί να επηρεάζει ψυχολογικά τον Διονύση, καθώς αισθάνεται ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν χωρίς την υποστήριξή της. Συγχρόνως, η Νόνα και η Κερασία αποφασίζουν να επισκεφθούν το Ηράκλειο, ενώ ο Σήφης αντιμετωπίζει με καχυποψία την ελευθερία που αποκτά ο Τόμι στον φούρνο της Νόνας. Ταυτόχρονα, η παρέμβαση του Λοΐζου με τους επισκέπτες στο καφενείο του Σήφη, δημιουργεί ένταση με την Ελένη, η οποία αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο άντρας της δεν είναι όσο αθώος νόμιζε.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο 13/11

Την ίδια στιγμή, ο Καραχάλιος συνειδητοποιεί ότι για να βρει νέες πληροφορίες, πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων του χωριού και των χίπηδων. Θα φέρουν οι εξελίξεις αυτές την αναγκαία γαλήνη και σταθερότητα στην κοινότητα των Ματάλων;