Η Παραλία (14/11): Οι χήπιδες εκφράζουν την δυσαρέκεια τους για την διοίκηση του Χάρι

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη σειρά της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Παραλία (14/11): Οι χήπιδες εκφράζουν την δυσαρέκεια τους για την διοίκηση του Χάρι

'Ενα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές θα παρακολουθήσουμε σήμερα 14/11, στην νέα καθημερινή σειρά Η Παραλία, που προβάλλεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ, με τις εξελίξεις να είναι για μια ακόμη φορα καταιγιστικές (δείτε εδώ τις εξελίξεις ολόκληρης της εβδομάδας).

Τι θα δούμε απόψε (14/11) στη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 46

Οι χήπιδες εκφράζουν την δυσαρέκεια τους για την διοίκηση του Χάρι και αποφαζίζουν να συζητήσουν ανοιχτά το μέλλον της κοινότητας τους.

Την ίδια στιγμή, ο Καραχάλιος συνειδητοποιεί ότι για να βρει νέες πληροφορίες, πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων του χωριού και των χίπηδων. Θα φέρουν οι εξελίξεις αυτές την αναγκαία γαλήνη και σταθερότητα στην κοινότητα των Ματάλων;

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο 15/11

Η άδεια του ξενοδοχείου του Αρχοντάκη είναι έτοιμη να εκδοθεί και ο Παύλος επισκέπτεται τον υπεύθυνο της Πολεοδομίας για να λάβει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις ευχάριστες ειδήσεις. «Σαν ψέμα μου φαίνεται ότι η άδεια σε λίγη ώρα θα είναι στα χέρια μας», λέει ο Διονύσης στον γιο του που τελικά δεν θα του πάει καλές ειδήσεις. Συγχρόνως, η Υπατία αποκαλύπτει στη Μαρία την περίεργη συμπεριφορά του Μαρκ και τα πρόσφατα αμφιλεγόμενα γεγονότα. Ο Γράντος αρχίζει ξανά να απομακρύνεται από το σπίτι, βυθίζεται στο αλκοόλ και ξενυχτάει.