Κάνε ότι κοιμάσαι (14/11): Ο Βασίλης αντιδρά στην παθολογική ζήλια του Σταματάκη προς τη γυναίκα του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (14/11): Ο Βασίλης αντιδρά στην παθολογική ζήλια του Σταματάκη προς τη γυναίκα του

Καταιγιστικές θα είναι απόψε οι εξελίξεις της αγαπημένης πλέον σειράς της ΕΡΤ, Κάνε Ότι Κοιμάσαι, καθώς απόψε (14/11) θα δούμε ότι ο Βασίλης αντιδρά στην παθολογική ζήλια του Σταματάκη προς τη γυναίκα του ενώ ο Νικόλας, από την άλλη, ανησυχεί για τη φιλία του Χρήστου με τον Σταύρο (δείτε εδώ ποια σειρά κέρδισε χθες την προτίμηση του κοινού).

Οι σημερινές εξελίξεις, Τρίτη 14 Νοεμβρίου της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι

Ο Ίσσαρης είναι εξοργισμένος με τον Νικόλα για την επίθεσή του στον Λημνιό. Ο Αχιλλέας ζητάει από τον Μάκη να γίνει ο κατάσκοπός του και να καρφώνει τον καθηγητή του. Η Δάφνη προσπαθεί να εξηγήσει το μένος εναντίον του σωματοφύλακά της.

Ο Βασίλης αντιδρά στην παθολογική ζήλια του Σταματάκη προς τη γυναίκα του. Ο Λάκης ζητάει από την Μπετίνα να προσέχει με τον Τόλη. Ο Κάσδαγλης καβγαδίζει με τον Νικόλα για τη στάση του στη σχέση που έχει με την Δέσποινα. Ο Νικόλας, από την άλλη, ανησυχεί για τη φιλία του Χρήστου με τον Σταύρο, τη στιγμή που ο Σταματάκης ετοιμάζεται να τον απολύσει.

Η στάση, όμως, της Δέσποινας απέναντι στον Στέλιο αλλάζει, και του ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να χωρίσει με τον άντρα της. Εκείνος πληγωμένος καβγαδίζει μαζί της και την εγκαταλείπει. Η Δέσποινα διώχνει από το σπίτι της τον Σταύρο που ενοχλεί τη Νάσια και την αφήνει για να ετοιμαστεί για το ταξίδι της.

Την ίδια στιγμή, ο Σταματάκης ζητάει τη βοήθεια της Πέρσας για να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς. Ποιά σοκαριστική ανατροπή θα κάνει τον Στέλιο να απελπιστεί; Σε ποιο αποτρόπαιο θέαμα θα βρεθεί μπροστά ο Νικόλας;

Δείτε εδώ το τρείλερ: