Σασμός (15/11): «Ναι παιδί μου, εγώ θα το κάνω» - Η Βασιλική βάφει τα χέρια της με αίμα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (15/11): «Ναι παιδί μου, εγώ θα το κάνω» - Η Βασιλική βάφει τα χέρια της με αίμα

Ραγδαίες οι εξελίξεις απόψε 15/11 στον Σασμό. Ο Αστέρης γυρνάει την πλάτη στην οικογένεια του, ενώ από την άλλη η Θοδώρα αποφασίζει να χωρίσει τον Γιώργο μετά την αποβολή του παιδιού του. Η Βασιλική έχοντας αλλάξει εαυτό μετά τη δολοφονία του Νικηφόρου, συμμαχεί με την Καλλιόπη για να πάρουν εκδίκηση.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα 15/11 από την ΕΜΥ

Επεισόδιο 31

Ο Αστέρης ζητά από τη Στέλλα να χωρίσει την περιουσία που έχει με τον αδελφό του και η όμορφη δικηγόρος δεν μπορεί να σκεφτεί ποιος λόγος τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Του λέει να το ξανασκεφτεί, όμως εκείνος είναι ανυποχώρητος στις αποφάσεις του. «Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, ίσως κάποια στιγμή να το κάνω. Ομως δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί τους», θα της πει.

Την ίδια ώρα η Θοδώρα ετοιμάζει την αναχώρησή της από την Κρήτη, έχοντας αποφασίσει οριστικά να χωρίσει τον Γιώργο. Ομως σε εκείνον δεν το λέει ποτέ. Απλά του αφήνει ένα γράμμα, με το οποίο τον ενημερώνει πως δεν θέλει να την ψάξει και πως ο χωρισμός τους θα κάνει και στους δύο καλό. Λίγο πριν φτάσει στο άδειο σπίτι του, ο αστυνόμος θα έχει αποφασίσει μαζί με τον Αντώνη να γίνει έφοδος στο κρησφύγετο του Λάζαρου. Μόνο που, προς απογοήτευσή τους, θα το βρουν άδειο.

Δείτε επίσης: «Τι δεν καταλαβαίνεις;» - Η Αργυρώ διώχνει από το σπίτι τον Αστέρη

Βασιλική και Καλλιόπη εξυφαίνουν τα σκοτεινά τους σχέδια και συγκεκριμένα η Βασιλική βάζει την πεθερά της να της υποσχεθεί πως όταν βρουν τον δολοφόνο του γιου της, θα την αφήσει να είναι εκείνη που θα του αφαιρέσει τη ζωή. «Το άκουσες, Καλλιόπη; Από το δικό μου χέρι θέλω να φύγει ο Λάζαρος. Μόνο έτσι θα λυτρωθώ και θα καταφέρω να συνεχίσω τη ζωή μου», της τονίζει και η Καλλιόπη την καθησυχάζει: «Εννοια σου, νύφη μου, και έχω ήδη βάλει τα ανίψια μου να τον βρουν. Να μην αφήσουν πέτρα της Κρήτης που δεν θα σηκώσουν, μήπως κρύβεται από κάτω» - δείτε εδώ πως θα τον σκοτώσει η Βασιλική.

Η αποκάλυψη για τον θάνατο του Πέτρου διαλύει τη Μαρίνα, η οποία επιρρίπτει ευθύνες και στον Αντώνη. Τυφλωμένη από τον πόνο, θα οδηγηθεί σε μια ακραία απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές όλων. «Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω μαζί σου, Αντώνη. Νιώθω ότι με πρόδωσες κι εσύ. Από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να μου έχεις μιλήσει για τη Θοδώρα. Εκτός από αυτό, πώς μπόρεσες και πίστεψες τα λόγια ενός κοριτσιού που απλά ήταν πληγωμένο;». Ο Αντώνης θα της μιλήσει με ειλικρίνεια και θα της αποκαλύψει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει περισσότερο πόνο, μόνο που η δική της αντίδραση δεν θα είναι συνηθισμένη. Θα αποφασίσει να φύγει από το χωριό, ακολουθώντας την κόρη της και τον Αστέρη στη Γερμανία.

Δείτε επίσης: Η κατάρα του χωριού συνεχίζεται - Σκοτώνεται σε δυστύχημα στα επόμενα επεισόδια!